Monalisa Sağlıklı Güzellik Etimesgut Lazer Epilasyon Memnuniyetsizliği!

13 Kasım 2024 23:59

Etimesgut Monalisa Güzellik salonuna tüm vücut 10 seans aldım. Bana başta söyledikleri makinemiz Alexander siz beyaz tenlisiniz, kıllarınız siyah ve kalın tam size göre, 4,5 seansta pürüzsüz bir teniniz olacaktır, zaten bu yazıda her yerde yazıyor, ben düzenli olarak dedikleri günlerde hiç aksatmadan 10 seansıma aylık gittim 15 günde bir de sakal için hepsinde dedikleri gün gittim, ilk seanstan itibaren çok güzel dökülmeler oldu ve dökülenlerden vücutta yüzde 10-15 geri çıkar dediler ta ki 8. Seansta kıllar aynı gibi çıkmaya başladı, ve hep yüksek atıştan yaptılar bir işe yaramadığını söyledim 2 seansta ücretsiz verdiler ve 12 seansım bitti yaklaşık 2 ayı geçti ve bütün kıllar aynısı gibi çıktı, bu cihaz sadece kılları birkaç aylığına uyutuyor, bana ilaç vs. Kullanıyor musunuz dediler, amaçları bizden değil sizden kaynaklı diyebilmek için, hiçbir şey kullanmadığımı ve gayet sağlıklı olduğumu söyledim ve paramı istedim, parayı vermeyeceklerini ve istersem tekrardan güncel fiyattan seans alabileceğimi söylediler, o kadar acı çektim, o kadar zamanımı boşuna harcadım, o kadar işin boşuna aldım, kesinlikle kesinlikle hiçbir şeye yaramadı tam bir hayal kırıklığı oldu, Çok pişmanım.

25 Mart 2025 09:46

Etimesgut Monalisa Güzellik Merkezi'ne bundan bir buçuk yıl önce gittim, tüm vücut lazer hizmeti aldım. 10 tüm vücut yapılacak + 20 yüz için yapılacak, 3-4 seansta zaten yüzde 80'inin üzerinde dökülme olacağını ve tamamen kıllardan kurtulacağımı söylediler. Dedikleri gibi ilk seanstan sonra bayağı dökülme oldu ama 8 ay sonra olduğu gibi çıkmaya başladı. Söyledikleri güne kadar harfiyen uydum ve bana atacakları suç kalmadı. Tekrardan seans almayı teklif ettiler, dolayısıyla kabul etmedim paramı istedim. 2 seans daha deneyelim dediler ve denedik, hiçbir işe yaramadığı gibi hiç olmayan yerlerde bir sürü kıl çıktı. Seanslar biteli 7-8 ay oldu. Çok pişmanım, makineleri etkisiz ve her seferinde farklı kişiler seansa girdi, bir sürü acı çektim, param ve o kadar zamanım gitti. İsteyen bana ulaşsın, anlatırım. Ben gittim, çok pişmanım. Monalisa Güzellik Merkezi pişmanlıktır.

Ağrılı İşlem, Soyulmalar Ve Ücret İadesi Belirsizliği: Monalisa Güzellik Merkezi Hayal Kırıklığı

06 Eylül 2025 15:53

Ankara'daki Güzellik Merkezinde Hizmet Sorunları

26 Ekim 2024 12:09
Ankara'daki Güzellik Merkezinde Hizmet Sorunları
Esmanur sonucu yetersiz buldu

20 Nisan 2024 22:29
Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2025 22:45
Seanslardan Sonuç Alamadım Üstüne Yeni Sorunlar Yaşadım
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 11:10