Bilinmeyen Hesaptan Para Transferi Ve Yasal Sorumluluk Endişesi

Bilinmeyen Hesaptan Para Transferi Ve Yasal Sorumluluk Endişesi
18 Ekim 2024 19:22

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para a. Ş adına para isteniyor. Farklı şahsi bir hesaptan 65TL geldi. Bunun geri Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para a. Ş hesabına yatırmam söylendi. Ben bunu yapmayıp bankamı arayarak parayı gönderici hesabına geri iade ettim. Bugün tekrar mesaj göndermişler. Hiçbir yasal sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek istiyorum. Eğer alınmış olunan bilgilerle adıma herhangi bir işlem varsa (hesap açımı, şirket açımı, kredi çekimi vb.) her şey için sorumluluk kabul etmiyorum. Ben hiçbir şeye onay vermedim ve bilgim dahilinde değildir. İlerleyen süreçte ıslak imzam ve bilgim olmadan herhangi bir mağduriyet yasatacak durumu kabullenmeyeceğimi bildiririm. Teşekkürler. Gönderilen mesajın ekran görüntüsü ektedir

18 Ekim 2024 20:09 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Merhaba Elif Hanım, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

18 Ekim 2024 20:22
19 Ekim 2024 09:04
19 Ekim 2024 09:12

Değerli Müşterimiz; Talebinize istinaden çözüm sağlamak adına müşteri temsilcisi arkadaşlarımız tarafından sizlere geri dönüş yapıldığı ancak ulaşamadıklarını görüntülemekteyiz. Dilerseniz destek hattımız üzerinden bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

16 Ekim 2024 19:03
Yanlış Gönderilen Para Ve İstenmeyen İşlemlerle Mücadele