Oya sonuçtan hiç memnun değil

Modamu Giyim (Instagram) Sipariş Süreci Ve Müşteri Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

09 Temmuz 2024 12:32

Ya nasıl bir durum bu, ben de sipariş verdim. İki haftayı geçti. Her gün soruyorum, her gün kargoda deniliyor. Takip numarası yok diyorum, her seferinde gelecek diyorlar. Kargoya verdiğinize dair ekran görüntüsü atın diyorum, atmıyorlar. Instagram'dan yorum yaptım, engellediler. Telefonlarıma cevap vermiyorlar. İade diyorum, kargoya verilen ürün iade olmaz diyorlar. Halbuki yalan, kargoya verilmiş olsaydı birkaç güne gelirdi. Haftalar oldu.

22 Temmuz 2024 01:51

Ne kargom geldi ne de para iadesi helal etmiyorum hakkımı şikayet var sitesi de bir işe yaramadı geri dönüş yapılmadı ne zamana kadar böyle devam edecek başka hesaplardan başka insanlar mağdur olmasjn diye yorum yapınca siliyorlar engelliyorlar beni engelledikleri gibi

12 Temmuz 2024 01:45

Moduma sitesinden 4 tane gömlek Sipariş verip havale yoluyla ödeme yaptım. WhatsApp'tan kargomu sorguladığımda sesli mesajla kargoya verildi denildi birkaç gün sonra tekrardan sorduğumda aynı cevabı aldım Siparişi iptal etmek istiyorum dediğimde kargoya verildi iptal yok denildi. Daha sonra beni her yerden engellediler. Hem ödeme yaptım hem de kargom haftalardır gelmedi mağdur edildim. Böyle sayfaların takibinin yapılıp Gerekenin yapılmasını gelmeyen kargomun ücretinin geri iadesini istiyorum.

09 Temmuz 2024 12:14

Sipariş verdim iki haftayı geçti her gün soruyor her gün kargoda deniliyor takip numarası yok diyorum her seferinde gelecek diyorlar kargoya verdiğinize dair ekran görüntüsü atın diyorum atmıyorlar Instagram'dan yorum yaptım engelledilerm tlfnlarima cevap vermiyorlar  iade diyorum kargoya verilen ürün iade olmaz diyorlar halbuki yalan karogaya verilmiş olsaydı birkaç güne gelirdi haftalar oldu

Oya
10 Temmuz 2024 08:47

Beni engellediler her yerden, mağdur ettiler bu kişilerin yanına kâr kalmamalı gereken yapılmalı.

Oya

28 Şubat 22:19
Ürün Gönderilmedi İade Veya Yanıt Bekleniyor
Ürün Gönderilmedi İade Veya Yanıt Bekleniyor

07 Şubat 2024 16:35
By Merve Serin Kargoya Verilmeyen Ürün Ve Müşteriye Yalan Söyleyerek Zaman Kazanmak
Yaren sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 17:43
"Sorunum teknik bir aksaklıktan dolayıymış hemen dönüş yapıldı ve çözdüler çok güzel ilgilendiler teşekkür ederim."

20 Kasım 2024 12:23