Yeliz sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2024 21:17
Yeliz'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ederim”

Modalife resmi sitesinden 15 gün önce internet üzerinden Arya koltuk aldım. Konuştuğum müşteri temsilcisine defalarca koltuğun rahat ve yumuşak mı olduğunu sorarak eğer rahat değilse ürünü almayacağımı belirttim ve eski koltuklarımı sert olduğu için değiştirmek istediğimi özellikle söyledim. Kendisi bana koltuğun çok rahat olduğunu defalarca söylediği için sipariş oluşturdum. İlk önce aynı gün göndereceklerini söyleyip sipariş aldıktan sonra süreyi 10 gün sonrasına uzattılar. Ürün elime ulaştı ve üründe leke şeklinde beyaz renk geçişleri var. Satılan görselde böyle bir şey yok, kusurlu ürün satıyorlar ve ürünün taş gibi sertlikte olmasından oturan kişinin sırtını ağrıtıyor. Normal bir sertlikte olmadığı ve müşteri temsilcisinin söylediği yumuşaklıkla hiçbir alakası olmadığı için iade sürecini başlatmak istedim. Kurulum olduğu için iade olmayacağını söylediler fakat kurulan tek şey koltuk ayakları. Modalife markasının bu durumla ilgilenmesini talep ediyorum. İnternetten alınan ürünlerin denenmesi mümkün olmadığı için 7-14 gün içerisinde iade edilebileceğini bilerek bu koltuğu aldım. Hem Modalife hem de ürünün satışını yapan müşteri temsilcisinin bu kusurlu ve ilk önce aynı gün deyip günler sonra tarafıma ulaştırılan taş gibi koltuk için gerekli sorumluluğu almalılar. Aksi takdirde ürünün faturasıyla birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Kasım 2024 09:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Yeliz D. Şikayetiniz ile alakalı destek talebinizi aldık ve en kısa sürede sorunu gidermeye çalışacağız. Yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz ve bunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye kararlıyız. Sabrınız için teşekkür ediyor ve sizin için bir çözüm bulmayı umuyoruz. Ürünlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Modalife Müşteri Hizmetleri

Yeliz
10 Aralık 2024 10:13

Teşekkürler ederim

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
13 Haziran 17:13
Koltuk Takımı Sürekli Arızalı, Servis Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
03 Ekim 18:25
modalife-koltukta-renk-degisimi-ve-eksik-urunle-buyuk-hayal-kirikligi-5.jpg
modalife-koltukta-renk-degisimi-ve-eksik-urunle-buyuk-hayal-kirikligi-4.jpg
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
02 Ocak 2024 17:15
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Modalife'dan Aldığım Ürünler Teslim Edilmedi, İade Süreci Çözülemedi

Hikmet
08 Ağustos 23:14
Recep sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 00:53
Modalife Kategorileri