Zeynep
21 Kasım 2024 17:34

Trendyol dan 1 yıl ek garanti ekleyerek 17.02.2024 tarihinde aldığım Mioji kahve öğütücü tü ancak bugün kullanmaya çalışabildim. Ancak ürün çalışmıyor. Ücretin İadesini istiyorum. Trendyol sigorta yaptırdığım halde görsellerde hiç kullanılmamış olduğu görülecek ürün için servise başvurmamı söylüyor. Sherman teknolojinin ayıplı ürünü sarmasına izin veriyor. Aksiyon almıyor. Firmanın 08503408989 numarası da cevap vermiyor
WhatsApp hattı da ilgisiz hiç cevap yok. Ürün çöp. Asla tavsiye edemiyorum. Hakem Heyeti'ne bildireceğim durumu. Her iki firmadan da şikayetçiyim

Reha
Reha

Maalesef birebir aynı ürün için Trendyol'dan Mioji denen marka bana da aynısını yaptı. Bu markadan elektronik iğne alınmaz. Yollarını bulmuşlar. Açık kullanılmış güvenlik bandı olmayan ürünü yolluyorlar, fişe tak video at bakalım dedikten sonra da Bingo ürünü siz kullandınız diye iftira atıp iade reddi yapıyorlar. Mioji de Trendyol da değil 3. Dünya markası olmak pazar bile bunlardan lüks. En komiği de Trendyol'un güya laboratuvarı varmış orada analiz yapıyorlarmış. Trendyol müşteri hizmetlilerine ne tembihliyor da gençlerimiz böyle saçma cevap vermek zorunda kalıyor acaba?

Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden Öğütücüye Kullanıcı Hatası Gerekçesiyle Ücret Talebi

Gonca
11 Eylül 2025 17:24
Eda sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2025 12:42

Mioji Kullanılmış Ürün İadesi Haksızca Reddedildi: Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

Günay
29 Ağustos 2025 01:13