Milli Savunma Bakanlığı Bedelli Borcunu Ödeyememek

Milli Savunma Bakanlığı Bedelli Borcunu Ödeyememek
03 Ocak 2024 11:02

Yaklaşık bir ay önce bedelli askerliğe başvurdum, ilan metnini okudum ve yıl sonuna kadar parayı hazırlamak için çalıştım. 29 Aralık günü parayı tamamladım ve ödemek için mobil bankacılığa girdiğimde 'borç bulunamadı' uyarısı verdi. Oysa ki 1 Ocak ve 1 Temmuz dönemlerinden sonra ödemelerde yeni tarife geçerli olur diye belirtilmişti ilan metninde. Emin olmak için tüm bankalardan ödemeyi denedim, olmayınca ATM'lerden denememe rağmen hiçbir şekilde borcumu ödeyemedim. İlk mesai günü olan 2 Ocak'ta askerlik şubesini aradım ve durumu sordum. 29 Aralık saat 18:00'de sistemin kapatıldığını ve bundan sonra yeni zam belirlenince ödeneceğini söylediler. Bu durumu haksız buluyorum. İlan metnini görsel olarak ekliyorum ve gerekli yardımı rica ediyorum.

Ramazan
Ramazan

Kıymetli arkadaşlar CİMER'e başvuru yapmamızda fayda var. Geçen senelerde bu sıkıntıya talepler üzerine çözüm getirildiğini ilettiler. Verilecek dilekçeler ile bu sene de çözüm getirilmesini temenni ediyorum.

Murat
Murat

Bir şey öğrenebildin mi kardeş

Yasin
Yasin

Dönüş yapıldı CİMER'den. Olumlu bir dönüş değil mecburen bedelli başvurumu iptal ettim tecili devam ettirdim. Askerlik şubeninde söylediği şu emir geldi 29 Aralık saat 18:00 de sistemler kapatıldı dedi hala da kapalı ödeme sistemi

12 Ocak 2024 00:46

30 Aralık 2023 23:38