Bedelli Askerlik Başvurusunda Yaşanan Belirsizlik Ve İletişim Sorunu

14 Aralık 2024 14:29

3 gün önce bedelli başvurusu yaptım. Şimdi e-Devlet'e girdiğimde bakaya olarak gözüküyorum. Sistemde bedelliye dair hiçbir şey çıkmıyor. Şubeyi arıyorum, 3 gün önce bedelli başvurusu yaptığımı ve bakaya gözüktüğümü söylüyorum. Ödediğim zaman sistem güncellenecek mi diye soruyorum, 'bilmiyorum' diye cevap alıyorum. Bu duruma nasıl çözüm bulacağım? Parayı pazartesi günü yatırmayı düşünüyorum. Bedelli başvurum iptal olmuş mudur?

14 Aralık 2024 16:47

3 gün dedim ama arada sadece 2 gün var seçtiğim ayları tarihleri görebiliyorken bugün böyle gösteriyor

Nesih
Nesih

Hocam seninle aynı durumdayım. Nasıl çözüldü senin işin. Parayı yatırınca otomatik mi düzeldi. Ek ücret istediler mi. Ben de bedelliye başvurdum ama e devlete göre yarın bakaya kalacağım. Askerlik şubeye sordum pek emin olmayarak parayı yatırınca düzelecek bir sıkıntı çıkmaması lazım dedi. Sen daha iyi bilirsin cevaplarsan sevinirim

Ömer

Vallahi parayı yatırdıktan birkaç gün sonra düzeldi hemen

Murat
Murat

Hocam sen yoklama mı yaptırdın muayene falan hangi aşamada bu oldu? Asal yoklama da tecil bozma nedeni bedelli askerlik yapmak istiyorum mu işaretledin nasıl oldu bakaya? Askerlik hizmet tercihindemi oldu?

MSB Bedelli Başvurusu Ve Bakaya Kalmak

27 Temmuz 2023 23:12