Arthur sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Bonus Hakkıma Ne Oldu?

08 Ekim 2024 17:20

Milli Piyango İdaresi, 4-5-6 Ekim tarihlerinde bir bonus programı uyguladı. Buna göre, bu tarihlerde oynanan kazı kazan oyunlarının %10'u bonus olarak hesaba yüklenecekti.
Ben 4 Ekim tarihinde 40.000 TL ve 5 Ekim tarihinde 22.000 TL'lik oyun oynadım. Bu oyunlar esnasında muhtelif ödüller de kazandım ki bunlar da ilave edilmeliydi!
Sonuç olarak, 8 Ekim'de hesabıma baktığımda sadece 1.742 TL bonus yüklenmiş olduğunu gördüm!
Bunu aynı gün telefon ve e-posta ile Milli Piyango sitesine ilettim. 'Bakacağız' dendi.
Bugün itibariyle neredeyse üzerinden 2 gün geçmiş olmasına rağmen hesabımda hiçbir düzeltme yapılmadı ve bana hiçbir bilgi verilmedi. Bugün saat 15.00 civarında siteyi tekrar telefon ile aradığımda 'Gerekli incelemeler yapılıyor' dendi!
Bu kadar basit bir problemin bu kadar uzun sürmesi ve hâlâ düzeltilmemesi insanın aklına başka şeyler getiriyor. Hesabıma eksik yatırılan para takriben 10.000 TL civarı.
Basit bir şekilde, zaten sadece para yatırıp oynadığım miktar 62.000 TL ki, tüm bu oyunlar esnasında hiçbir şey kazanmamış dahi olsam yüklenmesi gereken miktar 6.200 TL olmalıydı!

06 Kasım 2024 13:36

31 Ekim tarihindeki Sisal şans oyunlarinin, "kazi kazan online oyunları oyna 5000 TL'ye kadar tüm oyunlarda geçerli %25 Bonus kazan" kampanyasına katildim ve takriben 10.000 TL lik oyun oynadım. Kurumun belirtdigine göre kazanılan bonuslar ertesi gün hesabınıza yuklenir! Bugün 6 Kasim ve hala yüklenen bir şey yok. 5 kere mail yazıp 3 kere aradım cevap hep ilgileniyoruz teknik ekibimize bildirdik o da telefon ile aradığımda! Maillere ise insan yerine koyup cevap veren bile yok! Bu ne gayriciddi bir firmadır? Devlet Milli Piyango kurumunu özel sektöre vererek çok büyük bir hata yaptı bence. Ayrıca bu yasanan ilk de değil! Bundan takriben bir ay kadar önce tekrar aynı şeyi yaptılar ve şikayetlerim, maillerim ve telefonlarım sonrası 5-6 gon sonra kayıp bonuslar yüklendi! Bu hep böyle mi olmak zorunda? Bir kere olursa buna kısmen tesadüf denilebilir ancak olay tekrarlanırsa buna artık tesadüf denmez ve kotu niyet aranir!

08 Ekim 2024 17:32 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Arthur
Arthur
08 Ekim 2024 17:36

Bu bir cevap değil alay etmek resmen! Anlaşılan bu sorunu CİMER ve tüm gazetelere vermek lazım. Bu cevap saygısızlık

Kazı Kazan Oyunlarında Hiçbir İkramiye Kazanamamak Ve Şeffaflık Talebi

11 Ağustos 2025 23:42
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 19:39
Milli Piyango Online Para İadesi
Milli Piyango Online Para İadesi
Arda sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 21:21