Milli Emlak Müdürlüğü Hazine’ye Ait Arazi

Milli Emlak Müdürlüğü Hazine’ye Ait Arazi
26 Temmuz 2024 19:52

Selamünaleyküm, ben Metin B******. Diyarbakır Silvan Eskiköy Mahallesi’nde bulunan 151/8 numaralı parsele sınır olan 151/11 nolu hazineye ait parselde benim kullanmış olduğum alan 4200 metre². Takriben benim adıma yapılan Ecrin’in kayıtları 1500 metre². Buna rağmen Diyarbakır Silvan Milli Emlak Müdürlüğü’nde üç yılı aşkındır bütün dilekçelerime ve sözlü müracaatlarıma rağmen Diyarbakır’dan teknik heyet gelecek denilerek hiçbir dilekçemiz ve sözlü başvurumuz kayda alınmıyor. Bununla ilgili daha önce yapılan işlemler masa başında yapılmış, arazi fiziki olarak hiçbir şekilde gidilmemiş. Bunun bir kanıtı olarak geçen yıl Diyarbakır Silvan Eskiköy tapu güncellemeleri yapılmadan önce verdiğim dilekçeye rağmen tekrar bu işlemler bilgisayar üzerinde yapılıp eski metreler aynen kayda geçildi ve verdiğimiz dilekçeler kayda alınmayarak aynı hatanın tekrarı yapılmıştır. Bununla ilgili İ**** M********, E******* Ç**** ve Silvan Milli Emlak çalışanları veya memurları diyelim, bu konuda ciddi anlamda iş aksatmalarına neden oluyor. Bu konuda ben ve benim gibi birçok vatandaş mağdur ediliyor. Diyarbakır’a yönlendirmelerinden dolayı bu işin yetkili birileri tarafından takip edilmesini arz ederim.

10 Kasım 2023 23:26

DSİ (Devlet Su İşleri) 10. Bölge Müdürlüğü