Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Sürekli Şiddet Ve İlgisizlik

05 Aralık 2024 16:48

Oğlum Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulunda eğitim görmekte ve ikinci sınıfa gitmekte. Sınıfta sürekli aynı üç kişi tarafından fiziksel ve ruhsal şiddete maruz kalıyor ve iki senedir bu şikayetlerimiz artarak devam ediyor. Okul yönetimi kayıtsız, rehberlik servisi yetersiz kalıyor. Akran zorbalığı konusunda gerekli kurum ve kuruluşlara her türlü başvuru yapmamıza rağmen sonuç alamadık, süreç çözümlenmedi. Çocuğum her gün yara bere içerisinde okuldan geliyor, panolardan alınan iğneler batırılıyor, su birikintilerine vurulup itilip gözümün önünde atılıyor. İki kişi kollarını tutup diğeri ceplerini yokluyor. Hakaret ve küfür bunlara hiç girmiyorum bile, buralara yazmakla sığmaz. Bunlar basit örnekler kalıyor. Bir de şikayetçi oldukça, veli olarak bize çözüm sunulmadığı halde, ekstra olarak müdür ve psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Yazmadığım bir burası kaldı, bir de sesimi buradan duyurayım istedim.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ögrenci Çocuğumu Dövüyor, Ve Öğretmenler Hiçbir Şey Yapmıyorlar

24 Eylül 2023 15:01

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Artan Şiddet Ve Akran Zorbalığına Çözüm Arayışı