Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Kayıt Ücreti İçin Para İsteniyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Kayıt Ücreti İçin Para İsteniyor
15 Ağustos 2024 12:0416.741

Ankara Yenimahalle Şehit Ç***** T***** okulunda okul Aile birliği adı altında kayıt parası alınmaktadır. Lütfen bu yasal olmayan duruma birileri artık dur desin. Çocuğum 5. Sınıfa kayıt ettirmek istiyoruz elimize bu belgeleri ve parayı yatırdığımıza dair dekontu göstermeniz gerekiyor şekilde uyarılar yapıyorlar.

Yorumlar(7)

20 Ağustos 2024 00:27

Ne yazık ki kotu durum verebilen insan var aynı okula 3 tane öğrenci yollayanda var

18 Ağustos 2024 08:57

İŞKUR'dan personel verilir her sene. Bazen verilen personel sayısı personel yetmiyor büyük okullarda. O yüzden okul-aile birliğinden çalıştırılmak zorunda kalınıyor. Zorunlu bağış tabii ki olamaz. Parayı yatırmazsanız da ben kayıt yapmıyorum diyemez. Aday kayıtta öğrenciyi bekletemez. 27 ağustosa kadar bütün öğrencilerin kesin kayıtları mecburen yapılacak. Yani bir para yatırmaya mecbur değilsiniz rahat olun. Maddi durumum iyi değil veremeyeceğim deyip tartışmaya girmeden çıkın.

17 Ağustos 2024 08:06

Şu velilere ayar oluyorum her şeye gücünüz yetiyor da ha bu okullara yetmiyor. Ya hu eğitim öğretim hakkı parasızdır bunu anlayın para vermeyinnn.!

Deniz
Benzer Şikayeti Var
16 Ağustos 2024 16:55

Bursa bisaş ilkokulu da bizden istedi aidatı yatırdım bu defa temizlik ve kırtasiye malzemesi götürmediğim için müdür yardımcısının aşılamalarına maruz kaldım yazıklar olsun okuyup da insan olamayanlara

16 Ağustos 2024 14:36

Merhabalar bizden de istediler anasınıfı için 750 TL iki aylık birden 1450 TL ve yemek falan vermeyecekler okul bizden geçinecek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Anasınıfı Kayıt Ücreti Talebinden Şikayetçiyim

13 Ağustos 2024 08:488.450

Ankara Yenimahalle'de çocuğumu devlet okulu anasınıfına kayıt ettirecektim. İlk kayıtta 6.500 TL kayıt parası talep edil...

1 Yorum

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenimahalle Okul Kayıt Ücretleri Hakkında Şikayet

26 Temmuz 2024 01:128.892

Demetlale Mahallesi Yenimahalle/Ankara İ***** E*** Anaokuluna bu sene kızımı kayıt yaptıracaktım fakat önden 6.500₺ kay...

1 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor