Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Naklim Neden Onaylanmadı?

04 Mart 2024 16:36

2 Şubat'ta okul değiştirmek için nakil aldım. Bir ay boyunca bekledim, sıra 1'de idim. İşimi şansa bırakmamak için nakil aldığım okula gidip onayı hatırlattım; unutmuşlardır diye düşünmüştüm. Gittiğimde 'tamam, biz onaylarız' dediler.

Gece ikiye kadar nakilimin onay almasını bekledim. Cumartesi sabahı baktığımda ise 'nakil işleminiz bulunamamaktadır' diyordu. Kahrolmuştum, resmen mahvoldum. Nasıl bir sistem bu? Bugün, yani pazartesi günü, okula tekrar gittim ve neden böyle olduğunu sordum. Sistemsel bir hata olduğunu söylediler.

Bu mu sizin öğrencilere verdiğiniz değer? Ben bir ay daha beklemek zorunda mıyım? Bu ülkeden ve bu ülkenin insanlarından nefret ediyorum. Ne haliniz varsa görün.

Selma
Selma

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce nakil başvurusu yaptım ve reddedildi puanım yetiyor boş kontenjan var okul değiştirme cezası almadım ama nakil onaylamıyor okul idaresiyle görüştüğümde söyledikleri şey şu sistemde hata var olmuyor 3 sefer başvuru yaptım onaylanmadı

Öylesine
Öylesine

Öyle bir şey olması mümkün değil ve nakil aldığın okulda görevli olan müdür yardımcısı onaylıyor naklini o onaylamazsa gidemezsin kontenjan olsa dahi ve eminim ki onların ihmaline gelmiştir istemsel olsaydı diğer okullarda da böyle bir sorun olurdu ki yani bu dönemlerde nakil kayıt işlemleri çok fazla var olmaması imkansız neredeyse

27 Eylül 2023 10:28

01 Mayıs 2024 01:52