Milli Eğitim Bakanlığı Haksız Yere Mağdur Ediliyorum!

16 Eylül 2024 13:12

14.09.2024 tarihinde Konya Akşehir Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde girdiğim SRC sınavında yazılıdan 70 puan alarak geçtim. Sonrasında uygulama sınavına girdim, 3 sorunun 3'ünü de doğru işaretledim fakat bana 3'ünün de yanlış olduğunu söylediler. İtiraz etmek için dilekçe yazdım. Kayıtlı olduğum eğitim kurumuna verdim. Bana bir sonuç çıkmayacağını söylediler. Komisyon toplanınca sınav sonuçlarına tekrar bakarken doğru da işaretlesem oradan değiştirip yanlış şıkkı işaretleyebileceklerini söyledi. Tekrar sınava girince yine bilerek bırakılmayacağımı nereden bileceğim diye sorduğumda, eğitim kurumundaki öğretim görevlisi bu kadar dikkat çektikten sonra yine aynısını yaparlar dedi. Yani ben buradan şunu anladım: Benim doğru yanlış cevaplamam önemli değil, oradaki görevli canı nasıl isterse öyle karar veriyor. Hakkımı aradığım için benim dikkat çektiğimi ve yine aynı sonuçla karşılaşacağımı söylediler. Kayıtlı olduğum eğitim kurumu ve Akşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'indeki memurlar iş birliği içinde canlarının istediğini geçirip canının istemediğini de sınavda bırakıyorlar. Haksız yere mağdur ediliyorum. Bana tekrar para yatırıp sınava girmem gerektiğini söylüyorlar. Hakkımı aradığım için dikkat çektiğimi söylediler. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bu konuyla ilgili yardımlarını bekliyorum. Kanuna uygun olmayan şekilde kendi iradelerine göre insanların sınav sonuçlarını değiştiriyorlar.

Necati
Necati

Bende aynı yerde SRC 2 için girdim yazılı sınavdan 80 aldım uygulama sınavına girdim sonuç 2 gün sonra açıklandı kaldığım söylendi kaç soru bildiğimi sorduğumda bu bilginin kendilerinde olmadığı söylendi saçma sapan bir sistem hiç güvenemedim bende

09 Aralık 2023 12:55

SRC-2 Sınavında Hatalı Değerlendirme İsyanı