20 Eylül 2024 23:31

Lise kaydı için gittiğimiz okul, bağış parası adı altında para almıştır. Okulun ihtiyaçları olduğu, ödemenin yapılıp verdikleri telefon numarasına dekontun gönderilmesini, açıklama kısmına da bağış yazılmasını istediler. İlk başta bunun zorunlu olduğunu düşündük. Ödemeyi yapıp istedikleri numaraya dekont gönderildi. Sonraki gün haberlerde okulların kayıt parası almaması gerektiğini öğrendim ve dekontu attığım numaraya para iademin tarafıma yapılmasını rica ettim. Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. 1000 lira bağış, 500 lira kırtasiye, toplamda 1500 lira. 1000 lira olan bağış ödememin iadesini talep ediyorum. İkinci şikayetim, okulda temizlik personeli bulunmaması ve WC'lerin çok kötü durumda olması. Personelin yapacağı işlerin öğrencilerden talep edilmesi. Bugün 12. sınıftan birkaç öğrencinin kızımın sınıfına gelip kokudan rahatsız olmuyor musunuz? Listeden her gün 2 kişinin belirlenip WC temizliğinin yapılması gerektiği söyleniyor. Ayrıca sınıf çöplerinin öğrenciler tarafından toplandığı bilgisi de dahil. Öğrencimizi eğitim için gönderdiğimiz kurum, temizlik personelinin yapması gereken işleri öğrencilerden talep edemez. Bu ve bunun gibi sebepler okula yeni başlamışken soğumamıza sebep oldu. Gerekenin yapılmasını hem kendim hem de bu durumdan muzdarip olan diğer veliler adına arz ediyorum.

07 Ağustos 2025 14:31

16 Ağustos 2025 22:03

Devlet Okulunda Anaokulu Kayıt Ücreti Ve Ek Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

14 Ağustos 2025 16:29
Devlet Okulunda Anaokulu Kayıt Ücreti Ve Ek Masraflar Nedeniyle Mağduriyet
devlet-okulunda-anaokulu-kayit-ucreti-ve-ek-masraflar-nedeniyle-magduriyet-2.jpg

Anaokulu Kayıt Ücretleri Ve Ek Malzeme Talepleri Nedeniyle Kayıt Yaptıramama Mağduriyeti

25 Ağustos 2025 07:51

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri