Efe
17 Ekim 2024 10:50633

MEB robot yarışması tam bir facia. Binlerce yarışmacı, 800 kişilik bir arenada yatıştırılmaya çalışılıyor. Yüzlerce kişi dışarıda, elimizde robotlarla bekliyoruz. Yağmur yağıyor, oturacak yerimiz yok.
Hava durumu kötü. İHA yarışmacılarının İHA'ları yağmurdan bozuluyor. 30 kişilik yemekhanede 1000 kişi yemek yemeye çalışıyor. Organizatörlere sormak istiyorum: Değer miydi?

18 Ekim 2024 09:06

Erzurum'da düzenlenen mebrobot yarışmasından bahsediyorum bunarada sinirden yazmayı unutmuşum

18 Ekim 2024 08:51

Yarışmanın amacına aykırı olarak bir çok kurum dışarıya robot yaptırarak yarışmaya katılmış heyecanla oraya gidip kendi emeği ile kazanmaya çalışan öğrencilere yazık değil mi çocuklar kaç aydır uğraşıyor emek veriyor hazırlanmak için üstelik hazır robot ile katılım serbest yarışma kuralları içerisinde var böyle bir saçmalık olabilir mi bir mühendisin yaptığı robot ile 9. Sınıf öğrencisinin yaptığı robot yarışıyor bari hazırları kendi arasında diğerlerini Kendi arasında yarıştırın MEB in düzenlediği bir yarışmaya yakışmadı

MEB Sınav Örnekleri Site Hatası

Enes
30 Ekim 2023 21:102.658

12. sınıf öğrencisiyim. MEB sınav örneklerine bakamıyorum, yaklaşık 3-4 gündür 503 hatası veriyor. Sürekli öğretmenlerim...

MEB Sınav Örnekleri Site Hatası

Tümünü Gör
Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı 6. Sınıf 4 Puanla Kaybettim!

Milli EğitimBakanlığı Bursluluk Sınavı 6. Sınıf 4 Puanla Kaybettim!

Gamze
Milli Eğitim Bakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Milli EğitimBakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Emre
Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Milli EğitimBakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Eymen
Milli Eğitim Bakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Milli EğitimBakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Türkan
Milli Eğitim Bakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Milli EğitimBakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Selma
Milli Eğitim Bakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Milli EğitimBakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Hakime

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri