Ekşi Tatlı Deneyimi: Çalışanların İlgisizliği

06 Aralık 2024 22:20

Merhabalar. 06.11.2024 akşam saat 9 civarında arkadaşlarımla tatlı yemek için gitmiştik. Ben ve arkadaşım Dubai çikolatalı tatlı aldık. Ben tatlımdan bir kaşık aldığımda ağzıma ekşimsi bir tat geldi. Aynı şekilde arkadaşıma sorduğumda o tatlısını çok beğendiğini söyledi. O an arkadaşıma kendi tatlımdan tattırdım ve oda tatlımın ekşimsi ve yenilemeyecek düzeyde olduğunu söyledi. Bunun üzerine çalışanlarla konuşmaya gittim. Olayı anlattıktan sonra son kullanma tarihine 4 gün olduğu söylendi. Tadına baktıklar ve tadında hiçbir şey olmadığını söylediler. Daha sonra arkadaşımda geldi ve kendi tatlısının iyi olduğunu benim tatlımın ekşimsi olduğunu onlara açıkladıktan sonra bana yeni bir tatlı vermek istediklerini söylediler. Yani kısaca benim şikayetimin kabul görmesi için birden fazla kişinin benim tatlımı mı yemesi gerekiyordu. Oradaki çalışanlardan memnun kalmadım. Gereğinin yapılacağını düşünüyorum teşekkürler.

Son Kullanma Tarihi Olmayan Üründe Ekşi Ve Acımsı Tat Sorunu Yaşadım

16 Temmuz 2025 13:48
Macide sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 17:13
Yanlış Ürün, İlgisiz Hizmet: Mağduriyetim Çözülmedi!

Nasip Dondurma Şikayetçiyim

09 Ekim 2023 00:49

Köşkeroğlu Baklava ve Restaurant Zehirlenme Şikayeti Köşkeroğlu Başakşehir Şube Deposite AVM

27 Kasım 2023 18:15

Yalova Hacı Şerif Yanlış Çikolata