Hatice sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 10:36

Mila Su! Çocuğuma cam şişe su alıp içiriyorum. Migros'tan yine çocuğum için birkaç adet aldığım cam şişe Mila sularında fark ettik ki içerisinde beyaz parçacıklar vardı, ne olduğunu anlamadık! Hadi şişenin birini açtık, çocuğum içti ama kapalı, açılmamış şişede de aynı şeyler var. Resimler mevcut! Gelelim asıl meseleye, konuyla alakalı firma ile iletişime geçtim, 'sizi arayacağız' yalanıyla cevap alamadığımız için buradan duyurabildiğimiz herkes duysun istedik. O kadar para verip cam şişe su alıyorsunuz, eh biraz kalite beklersiniz! Kaliteyi sağlayamıyorsanız bırakın bu işi, değil mi? Ya da müşteri memnuniyetini hesaba katmıyorsanız, yine ne diye var olduğunuzu sormak gerekiyor! İyi ki bu site var! Hem insanlar görüyor, biliyor hem de firma kendine bir çeki düzen getiriyor. Baştan iletişime geçince halletseniz ya bu işi?

16 Mayıs 2024 12:10 (Şikayetten 4 gün sonra)
16 Mayıs 2024 12:16

Sayın Mila su, Ben sizi aradım, şikayetimi bildirdim! İletişim bilgilerimi (galiba yalandan) sizler aldınız! Fakat günler geçmesine rağmen iletişime geçmediniz! Şimdi benden tekrar aynı süreci mi istiyorsunuz?! Değerli vaktimi sizinle sar başa yaparak harcamak istemiyorum! Lütfen siz bulun iletişim bilgilerimi! Vaktim olursa mail atabilirsem atarım!

16 Mayıs 2024 12:28

Tabii Efendim, Uygun olduğunuzda mailinizi bekliyoruz.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
25 Ağustos 2024 17:46

Cam Şişe Mila Suda Böcek Benzeri Cisimler Çıktı, Güvenim Sarsıldı

Nazan
21 Ağustos 2025 01:23
Cam Şişe Mila Suda Böcek Benzeri Cisimler Çıktı, Güvenim Sarsıldı

Mila Su'dan Çıkan Yabancı Cisimler!

24 Eylül 2025 15:30

Mila Su Cam Şişede Yabancı Madde Ve Sağlık Riski Endişesi