Trendyol dan damacana su siparişi verdim. 19l (300 TL) mila su 15 l mila su geldi. Değişim istedim. Mila suyun 19 l yokmuş iade istiyorum. Trendyol mika suyun hatası diyor mila suyu arıyorum Trendyol hatası deniyor. Muhatap bulamadım. Side'de mila su 19L satılmaya devam ediyor
Mila damacana şu frengi bulanık yosun tadında lezzetsiz berber bir su olmaya başladı. Durumu bayii ile görüştüm, sular fabrikadan neredeyse günlük geliyor, böyle bir durum olamaz dedi. Bir daha asla mila şu almam. Damacanalar resmen kirli. Neredeyse içindeki su görünüyor.
Kötü bir firma. Sabah 11'de verdiğim sipariş akşam 8 oldu gelmedi ve teslim edildi olarak gösterildi. Buradan her siparişimde en az 5 saat sonra geldi. Genelde de getirmiyorlar. Çok sorumsuz bir firma. İnsanlar sabahtan akşama kadar su beklemek zorunda değil.
Ürünün içerisinde bir cisim var ve hiç kapağını açmadım fotoğraf ve videolarını ata bilirim böyle bir şey ilk defa başıma geliyor böyle bir şey hoş bir durum değil bununla ilgilenilmeli görmeden ben bu suyu kullana bilirdim bu konu üzerine şikayette bulunuyorum
Sakarya Serdivan'da 2022 başında farklı markalardan Mila Su'ya farklı marka damacana iade ettiğim için ekstra bedel ödeyerek iki damacanayla geçiş yaptım.
2022 sonunda kullanmış olduğum depozitolu iki damacanayı iade için Serdivan Erenler bayisini aradığımdaki geri-dönüm:
- Bayii'nin nerede olduğu...
Getir rezaleti! Ekranda görünen kampanyaları asla uygulamıyor. İnsanları yanıltmak için kampanyalar veriyormuş gibi yapıyor ama her defasında bir bahaneyle yok sepet tutarı olmadı yok kampanya anlıktı yok sistemde sıkıntı var diyerek sizi yanıltarak alışveriş yaptırmaya çalışıyorlar. En sonuncu reza...
Trendyol marketten sipariş verdim. Sipariş NUMARASI1705681523 Mila marka damacana su siparişim hiçbir bilgim olamadan iptal edilmiş firmanın açıklaması verdiğim su damacana eski olduğu için iptal ettiğini söyledi. Suyu kapıya kadar getirmiş üstelik siparişte farklı marka damacana olduğunu belirtmişt...
İstanbul Anadolu yakasında d** d** sahibi olduğu mila su resmi distribütöründen m** beyden bayilik aldım bunun karşılığında 2 adet 50 bin tl 1 adet 4.000 TL mahkemeye ve icraya verilmeyeceğini söyleyerek teminat senedi imzalatıldı. İşlerimin yolunda gitmemesi nedeni ve m** beyin marka değişikliğinde...
21 Temmuz Perşembe gününün akşamında Hepsiburada Hızlı Marketin Mila su Bayisinden damacana siparişi verdim. O akşam siparişim elime ulaşmadı. Cuma günü Hepsiburada'dan arandım ve siparişimin ulaşıp ulaşmadığı soruldu ulaşmadığını belirttim bayiyle görüşeceklerini ve sorunun giderilip en hızlı şekil...
Uzun zamandır güvenerek tükettiğimiz Mila 19 litre damacana sular maalesef kokmaya başladı uzun zaman kalmış gibi bir koku ve tat var adeta kuyu suyu neden böyle oldu bilemiyorum. Halbuki lezzetine hayran kaldığımız bir suydu maalesef artık marka değişikliği yapacağız.
Kokan su mila su 2. Kere cam damacana aldım ikisi de kokuyor böyle bir kalitesizlik olamaz iade ediyorum. Kokuyor bayii arıyoruz beklemekten olabilir cam damacana gitmiyor diyor bu benim problemim değil ürün kalitesi yok bir daha almam aldırtmam kimseye.
Mila Su henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.