Migros Dan Alınan Toshiba 70INC TV Değişim Yapmıyorlar Sıfır Ürüne

Migros Dan Alınan Toshiba 70INC TV Değişim Yapmıyorlar Sıfır Ürüne
13 Ağustos 2024 10:40

Migros'tan aldığım 2023 11. ay tarihinde evleneceğim için çeyizime Toshiba 70UA5D63DT televizyonu Temmuz 1'de servisi arayıp kurulum ve montaj için aradım. Her şeyi dört dörtlük yaptılar. Servis kutuda darbe, hasar hiçbir şey yok, köpüklerine kadar sapasağlam taktılar, deneme yaptık ve LED'lerin panelleri kırık çıktı. Tutanak tutuldu, değişimi için Didim Migros'a gittim. 1 ay sonra dönüş oldu, 6 ay süre geçtiği için değişim olmayacağını söylediler. 2 yıl garantili ürünün garantisi neye geçiyordu bilmiyorum. Avukata ve CİMER'e şikayet edeceğim.

13 Ağustos 2024 10:47 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

13 Ağustos 2024 12:12

Zaten aradım kopyala yapıştır cevap veriyorsunuz çözmüyorsunuz servisi aradım değişilmesi gerekiyor Toshiba'yı aradım değiştirilmesi gerekiyor 6 ay süre diye bir kural yok diyorlar müşteri hizmetleriniz alay eder gibi konuşuyor ben daha hiç kullanmadığım televizyon arızalı çıkıyor LED kırık zaten adımdan çıkıyor servis raporu bakabilirsiniz

13 Ağustos 2024 12:13

Kutuda darbe yok çizik dahi yok servis kendi kontrol etti tutanak tuttu Toshiba'yı aradım Migros çözmesi gerekiyor bizde öyle kural yok diyor 6 ay geçtikten sonra kurulum yapılması diye

Bilal
27 Ekim 2023 08:42
Migros'tan Toshiba marka TV aldım 2 kez kırık geldi
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Veysi
13 Mart 2025 16:35

Sevilay
06 Ağustos 2024 17:43
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
15 Aralık 2023 10:50
Migros Servis Rapor Dayatması
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kırık TV Ve Migros'un Çözüm Üretmeyen Tavrı

Yusuf