Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 21:07

Merhabalar,

Sektöre yeni giren Migros Yemek aşırı kötü hizmetinden size bahsetmek istiyorum. 9 Aralık 21:33 tarihinde Popeyes Maltepe Zümrütevler'den 3 kişilik fanatik kova siparişi verdim. Öncesinde verdiğim bir sipariş daha var altyapı yetersizliğinden anında red yedi. Yinede olur böyle deyip tekrar sipariş oluşturdum. Bu siparişim 1 saat sonra tam 22:27 gibi de elime ulaştı. Buz gibi geldi ürünler. 1 saat sürmesi sorun değil hava soğuk yağmur çiseliyor kaza bela olmasın diye umursamadım. Fakat içerisinde 25 lira ekstra ile XL'a yükselttiğim bir sandviç vardı. Bu ürünü eklemeyi unutmuşlar. Bizde ürünün yarısına geldiğimizde fark ettik 3. Burger torbada yoktu diğer her şey tamdı. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Fakat sadece online'dan erişilebiliyordu. Bir 10dk da onları bekledim. Bana müşteri sorumlusu mağazaya ulaştığını kapatmak üzere olduklarını yarına kadar ürünün tüketilmeyen parçaları için yarın mağazayla görüşeceklerini iletti. Bende sadece eksik ürünün tamamlanması yeterli olur diye konuyu kapattım. Ertesi gün yazdığımda umursamaz bir tavırla restorant ödemiyor size Ticket açtım dedi bir hanımefendi. Bugün hesabıma 40₺ kupon tanımışlar ürün indirimli hali ile 260₺ ve ben 25₺ ekstra XL özelliğini seçmişim resmen benimle dalga geçiyorlar. Ben bir daha kesinlikle sizden sipariş vermeyi düşünmüyorum sizler bana 40liralık komik bir kupon tanımlıyorsunuz. Tekrar sohbet açtım bunu kabul etmediğimi söyledim yazarken bir anda görüşmeyi sonlandırıyorum yazdı ve yüzüme kapattı. Bir başka kişide bu konuda yardım edemem deyip kapattı. Sırf bu terbiye yoksunu! Tavırlar yüzünden bu şikayeti açıyorum. Kesinlikle Migros Yemekten siparişinizi vermeyin kullanıcılarını zerre umursamıyorlar. Migros Yemek restoranlara karşı benim hakkımı koruyamayacaksa neden ben direkt restorandan söylemiyorum. Neden Migros Yemek diye bir ürün var o zaman?

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 21:25
Siparişimdeki Eksiklikler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Migros Yemek Anlaşmalı Olduğu Restaurantları (Popeyes) Yönetemiyor.

12 Mart 2024 10:57
Aybala sonuçtan memnun değil