Kocaeli Symbol AVM Midpoint Şube Sorunu

22 Nisan 2023 19:07

Bugün yaklaşık 1 saat önce bu mekanda yaşadığım tatsız-çirkin olaydan bahsedeceğim (buraya da yazmam gerektiği inancındayım) garsonlardan bir kendini bilmezin (garson f*** bey) masamızın başındayken bir fotoğrafımızı çekebilir misiniz. Ricamıza 'benim bunu yapmak için başka işlerim var size başka birisini gönderirim' deyip hiçbir müşteri olmayan alakasız bir masaya gidip tuzluklarla oynayarak meşgul görünme çabasını ağzımız açık izledik. Güzel nezih bir restoran olduğu için tercih ettiğimiz mekanda tüm keyfimiz kaçtı. İşini beğenmiyorsan yapma kardeşim, kimse sana silah dayayıp yaptırmıyor. Hizmet sektöründe çalışıyorsun, müşteriye güzel sevecen yaklaşmak en temel hususken gereksiz saçma hareketlerinle kimsenin huzurunu kaçıramazsın. Sonra da yüz kere yanımıza gelip 'bir problem mi var' diyebiliyorsan 'o başka işleri'ni 10 saniye için de gayet bekletebilirsin. Bu çirkin tavrı göstermeye zerre hakkınız yok. Bayram bayram ailecek huzurumuzu kaçırdı.

Keçecioğlu
Keçecioğlu

Fotoğraf şahsi işiniz servis personelinin işi değil, sevecen yaklaşmak ne demekse servis personeli standart servisini yapar

Reina
Reina

Ben o garson f bey. Öncelikle nezaketten bahsederken bu kadar nezaketsiz tüm sözlerinizi size iade ediyorum bu bir. İkincisi ben sizlere sizin söylediğiniz gibi değil de "şu an müsait değilim, size birisini yönlendireyim" diyerek masanızdan ayrıldım ve yaklaşık 7-8 saniye sonra hostes arkadaşımız masanıza geldi. Üçüncü olarak masanızdan ayrıldıktan sonra tuzluklarla oynamaya değil sizin gibi hizmet bekleyen diğer masalarım olduğundan onların yanına gittim. Dördüncüsü, hostes arkadaşım bana sizin şikayet ettiğinizi söylediğinde masanıza sadece 1 kere gelerek "bir problem mi var? " diye sorduğumda "bizi rahat birakirmisiniz" diyerek beni terslemenize rağmen "peki" diyerek uzaklaştım ve bir daha masanıza gelmedim. Beşincisi tüm bu yaşananlar saniye saniye kamera görüntüleri ile kaydedilmiştir. Ve bu görüntüler ile hakkınızda suç duyurusunda bulunacağımı bilin. Altıncısı ben sizin kardeşiniz değilim, Siz en fazla 30 ben 43 yaşındayım! Yedincisi benim zaten sizin fotoğrafınızı çekmek gibi bir görev tanımımda yok.

Mevlüde

İsterseniz yetmişe kadar sayın haksızken haklı pozisyonuna geçirmez bu sizi, o davranışınız yanında benim sözlerim “nezaketsiz” diye asla adlandırılamaz, görev tanımınızda fotoğraf çekmek olduğunu söyleyen olmadı hem hizmet sektöründe olup hem de müşteriye böylesi çirkin tavırda bulunan birine zorla mı yapıyorsun bu işi bu ne üslup derim ben de gayet doğal, ayrıca nasıl konuştuğunuzu farkında olmadığınız gibi istemememize rağmen yanımıza kaç kez geldiğinizi de (suç duyurusunda bulunduğunuzda ilk tavrınız yetmezmiş gibi bizi bir de böyle ısrarla nasıl huzursuz ettiğinizi de açıklarsınız) yanımızdan ayrıldığınızda başka bir müşteriye gitmediğinizi de farkında değilsiniz belli ki, o kayıtları açıp bakarsanız apaçık görürsünüz, he bir de yönlendirdiğiniz hostes arkadaşınıza da özellikle sorduk “ aranızda ünvan -görev farkı mı var o nedenle mi böyle bir şey oldu” diye, evet cevabını alsak yine bir şey demeyecektim ama “ hayır bir fark yok aramızda o da çekebilirdi ama meşguldür herhalde bana söyledi “ydi yanıtı

F. Adk sonuçtan hiç memnun değil

F. Adk
01 Nisan 2025 15:13