Başar sonucu yetersiz buldu

10 Aralık 2024 10:01

Platforma başvurduğumda (1475804) tatmin edici bir çözüm sunulmadı. Bu tür izinsiz işlemler, paramızın bu platformda da tehlikede olduğunu açıkça gösteriyor.
Yaşadığım bu durum, tamamen güvenlik açığının bir sonucudur.

10 Aralık 2024 10:29

Herkesi bilgilendirmek istiyorum. Midas üzerinden yapılan işlemlerde benim bilgim ve iznim olmadan hesabımdan bilinmeyen bir şekilde defalarca emir girilip alım gerçekleştirilmiştir. Bu durum, benim için büyük bir güvensizlik yaratmıştır.

Platforma başvurduğumda (1475804) tatmin edici bir çözüm sunulmadı. Bu tür izinsiz işlemler, paranızın bu platformda da tehlikede olduğunu açıkça gösteriyor. Eğer bu platformu kullanmayı düşünüyorsanız, bir kez daha düşünmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Paranızı ve yatırım güvenliğinizi riske atmayın. Yaşadığım bu durum, tamamen güvenlik açığının bir sonucudur. Umarım bu paylaşımım başkalarının zarar görmesini engeller.

1733815759807.midas2.jpg
1733815759788.midas1.jpg
10 Aralık 2024 10:22

Tekrar arayın lütfen.

10 Aralık 2024 11:00 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Merhaba, Yaptığımız telefon görüşmesi doğrultusunda gerekli bilgilendirme tarafınıza iletilmiştir. Herhangi bir sorunuz olduğunda, uygulamamızdaki Destek Merkezi menüsünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek

10 Aralık 2024 11:04

Sadece bilgilendirme yapılmıştır. Firmanın yaptığı teknik bir hatadan dolayı temettü geri alım işlemleri kaynaklı olduğu iletilmiştir. Fakat, yapılmış olan hata düzeltilmemiş ve uğratılmış olan zarar telafi edilmemiştir.

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Güven Sorunu: Paramı Zararına Çekmek Zorunda Kaldım

Ferdi
25 Mayıs 2025 12:35

Kripto Para Transferim Günlerdir Hesabıma Geçmedi, Mağduriyet Yaşıyorum

Kaan
09 Ağustos 2025 18:32
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Midas Uygulamasında Tekrar Eden Sistem Hataları Nedeniyle Maddi Zarara Uğradım

Ufuk
08 Ekim 2025 11:03
Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
04 Aralık 2023 12:48
"Teşekkür ederim"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Midas Müşteri Hizmetlerinde Bilgi Eksikliği Nedeniyle Büyük Yatırım Kaybı Yaşadım

Emre
26 Ekim 2025 12:58
midas-musteri-hizmetlerinde-bilgi-eksikligi-nedeniyle-buyuk-yatirim-kaybi-yasadim-3.jpg