Midas, Müşteri Desteğinde İlgisiz Ve Kalitesiz.

Kadir
27 Temmuz 2024 06:51

Midas hesabını henüz açmıştım. ABD'de hisse senedi alım satım işlemlerinin vergi oranı hakkında bilgi almak istediğimde bağlandığım müşteri temsilcisi beni başından savmaya çalıştı, En sonunda bu bilgiyi veremeyeceklerini iletti. Sohbeti sonlandırıp farklı temsilciye bağlanmayı denesem de, yine aynı temsilciye bağlandı ve talep etmeme rağmen farklı temsilci ile konuşamadım. Ayrıca uygulamaya girerken meslek ve aylık gelir gibi sorular soruyor. Ben bu uygulamaya para eklesem, eklediğim miktarın mesleğim ile çeliştiğini düşünüp hesabıma veya paraya blokaj koymaları oldukça olası görünüyor. Keşke bunları hızlı ve ilgi şekilde yanıtlayabilecek müşteri destek ekine sorup, yanıtlarımı alabilseydim. Umarım bu uygulamaya alternatifler de çıkar ve insanlar bu kadar kalitesiz bir app'i mecbur kalmazlar. En azından ben siliyorum.

29 Temmuz 2024 10:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Okay sonuçtan hiç memnun değil

Midas Hesabımda Para Eksilmesi Ve Yetersiz Destek

Okay
22 Temmuz 09:24
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Midasta Eksik Bakiye Görünmesi

Keramet sonuçtan çok memnun

Midas'tan İstenmeyen Aramalar Ve Saygısız Yaklaşım

Keramet
03 Ağustos 16:16
"Dolandırıcılara karşı hassasiyetle beni aradılar ve sorunu giderdiler, karşı tarafı cezalandırdılar. Ancak dolandırıcı açık numaralarla faaliyete devam ediyor. Bunu bir vatandaş zarar görmeden de tespit edebilmeleri gerek"
Midas'tan İstenmeyen Aramalar Ve Saygısız Yaklaşım