Miami Beauty Studio Pişmanlığı

23 Ekim 2024 12:41

Ben 2023 yılında Ocak ayında buradan bacak koltukaltı genital için ödeme yaptım daha sonrasında sırt popo gibi yerler içinde eklettim ilk başta dökülmeler çok güze ama sonrasında tekrardan çıkıyor asla bitirme odaklı değil en son seansımı 2024 Temmuz ayında aldım ama şu an tüm seansım çöp oldu.

Bunu onlarla defalarca konuştum memnun kalmadığımı ilk zamanlar attıkları atış derecesi 7/8 tutuldu bu şikayetimden sonra yükseltildi ama hiçbir işe yaramadı yok işte kemikli bölgede dökülme olmaz gibi saçmalıklar ile dönüş aldım. Personelleri zaten fiyasko giymediğim seansa imza atılmış.

Bana buraya imza atın diyor gitmedim neden geçmiş tarihe imza atayım ki. Bu işletmede lazere dair çok büyük vaatler verilip hiçbir verim alınmıyor tamamen uyutuluyor.

1.5 ay sonra tüm kıllar tekrardan çıkıyor sadece benim değil benimle birlikte ablamda buradan seans aldı ve onda da aynı şekilde hiçbir sonuç alınmadı. Bir de ilk seanslarda güzel olunca burda herkese yorum attırıyorlar bakın kaç aydır almışım seans bir gelişme olmadı.

profile profile

12 Eylül 2023 18:28

03 Ağustos 2023 18:35
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09