Uzm. Dr. Sevda Demirbulak Güven Kaybı Ve Mağduriyet: Lazer Epilasyon Hüsranı

12 Ocak 2024 21:22

2022 Kasım ayında, 6 seanslık lazer epilasyon paketi satın aldım bu klinikten. Kendilerini Soprano'nun web sitesinden buldum ve cihaz için tercih ettim. Daha önce lazer epilasyon yaptırdım ve kalan tüyler için kontrol seansı amaçlı, yılda 2-3 kez gelmeyi planladığımı belirttim.

Bana, sürenin problem olmayacağını söyleyerek 6 seanslık paketi sattılar. Paranın tamamını ilk seansta ödedim. Klinik, uzman bir doktorun adıyla açılmış olduğu için güvendim. Ancak şimdiye kadar sadece 2 seansa gidebildim. Bugün randevu almak için WhatsApp'tan yazdığımda, artık lazer epilasyon hizmeti vermediklerini ve 1 yılı geçtiği için yasal bir yükümlülüklerinin olmadığını belirttiler.

Bu durum, benim için tam anlamıyla bir şaka gibi. İnsanları bu kadar kolay kandırdıkları için hakkımı helal etmiyorum. Ayrıca, son mesajıma mesai saatleri içinde olmasına rağmen cevap vermediler, telefonumu açmadılar ve geri dönüş de sağlamadılar.

Yaptığınız işlemle ilgili muhatap bulamama ihtimaliniz yüksek.Verdikleri sözlerin arkasında durmuyorlar.

06 Eylül 2023 14:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29

03 Temmuz 2023 17:08
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09