Levent sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Hs Yedek Yurt Dışı Parça Tedarik Sorunu

25 Aralık 2023 13:42

2023 model Ağustos ayında aldığım mg hs Luxury aracımla 22.10.2023 tarihinde kaza yaptık. 21.11.2023 tarihinde sigorta onarım onayı verdi. Bugün 25.12.2023 olmasına rağmen yurt dışı parça beklemekteyiz. Mg müşteri hizmetlerini aradığımda sadece yurt dışı parça bekleniyor cevabından başka bir cevap alamıyorum. Parçaların ne zaman geleceğini söylemiyorlar. Aracımın işi uzunsa ikame araç verin diyorum ikame araçta vermiyorlar. Parçalar gelecekte araç yapılacak inşallah 1 yıla araç teslim edilir diye umut ediyorum. Aracı satarken yedek parça stoğumuz mevcut herhangi bir sıkıntıda en kısa sürede çözülür merak etmeyin diye aracı satıyorlar sonra ilgilenmiyorlar. Bakalım buradan yazınca yardımcı olacaklar mı merak ediyorum.

25 Aralık 2023 13:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2023 15:20

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Levent
27 Aralık 2023 16:21

Verilen cevap parçalar daha yola çıkmamış ikame araç vermek gibi bir uygulamaları yokmuş 45 günlük süre sonunda yasal haklarınızı arayabilirsiniz bu işte müşteri memnuniyeti

Yılmaz

Merhaba parçalarınız geldi mi acaba aynı mağduriyet bende de var

Cihan

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ben 8.11.2023 tarihinde kaza yaptım. O tarihten beri aracım serviste, bekliyorum. Beklenen parçalarımın durumu hakkında bilgi istedim. Dün aldığım yanıt 2 parçanın hâlâ tedarik aşamasında olduğunun söylenmesiydi. Kaç ay daha bekleyeceğim belli olmadığı için ikame araç istedim. Olumsuz yanıt aldım. Parça temininde sıkıntı olabilir, anlıyorum. Bizim pozisyonda bekleyen kaç araç sahibi var ki koskoca ülkede. Büyük firma yöneticileri bu durumda der ki; bizimle alakalı olmayan bir durum nedeniyle mağdur oluyorsunuz, size ikame araç vereceğiz. Bu durumda marka değeri büyür.

Garanti Kapsamında Bekleyen Araç İçin İkame Araç Tahsisi Yapılmıyor

Şükrü
09 Eylül 08:20
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
30 Ocak 2024 22:34