Mg Türkiye Memnuniyetsizliği

18 Temmuz 2023 14:19

Mg marka araç satın aldık. Araç garantide olmasına rağmen parça olmadığından onarım gerçekleşemiyor. Aracımızın yürüründe bir parça söz konusu olsa acaba ne yapacaktık söylediğimizde yerine araç veririz diyorlar. Vermedikleri ile ilgili bir sürü şikayet var hangi birisine verecekler. Parçanın yurt dışından geleceği 4_6 hafta diyorlar bu süreçte gelmez ise çok merak ediyorum. Bol keseden konuşuyorlar. Benim servise müracaat tarihim belli şimdi ne mazeret üretecekler merak ediyorum. Konu bize geç intikal etti. Derler ne derler bakacağım bu yazıyı yazmadan önce hem servisi hem mg Türkiye'yi aradım dönüş yapmadılar.

18 Temmuz 2023 14:57 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Ömer
19 Temmuz 2023 19:40

Doğan trend otomotiv bayinize de bilgi verildi hatta bazı departmanlar telefonuna bakmıyor. Bakanda yedek parçaya soralım hemen arayalım diyorlar arayan soran yok. Mg Türkiye den de hala çözüm üreten yok. Yedek parçası olmayan araçları neden satarsınız anlamış değilim.

Oğuz

4-6 haftamı yemin ederim 9 ay oldu parça bekliyorum araba daha 203 km de çıldıracağım.

Semih

Hocam iyi günler, bende mg zs aracı almayı düşünüyorum. Yedek parça olmaması derken, hangi parçası eksik, standart bir parça mi yoksa spesifik bir parça mi

Ömer

Mg alma yın derim araç hakkında servis elemanların bilgisi zayıf far ve yağmur sensörleri çabuk bozuluyor ve stok tutmuyorlar aracın diş sıcaklık göstergesi yok ve yazılım güncelleme yok daha doğrusu servislerin bilgisi yok deneme yanılma ile çalışıyorlar. Periyodik bakımları diğer marka araçlara göre daha pahalı bunları dile getirdiğimizde hep aynı klasik müşteri hizmetleri arıyor sonuç o dır.

16 Mart 2024 15:17
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Yedek Parça Beklerken Mağduriyet Yaşıyoruz

İbrahim