Meydanpark AVM Meydan Park AVM Pursaklar Şikayet

26 Kasım 2023 22:14

Meydan Park AVM Pursaklar şubesinde İtimat marka fırın almak üzere gittiğimde, ürünün açılıp denenmesini istedim. Kutuyu açarken çalışan bayan köpüğünü kırdı. Bu duruma dikkat çektiğimde, 'Yapacak bir şey yok, herkes kutusuz köpüksüz götürüyor' dedi ve kutunun içine ayağıyla bastı. Ben de ürünü il dışına göndereceğimi belirterek değiştirilmesini talep ettim. Ancak çalışan gayet saygısız bir tavırla muhatap olmamı istemedi ve 'Evet' dememi bekledi. Çalışanın tavrının yanlış olduğunu belirttiğimde, gücü yetmiyorsa daha güçlü bir erkekten yardım istemesini önerdim. Satış yapan kişi olarak birim kazanımı açısından kendisine yardımcı olmasını bekledim ancak dinlemedi ve güçlü bir erkek olmasına rağmen yardım çağırmadı. Sonrasında çağırdığı bayan da kutuya koyarken fırını 'Ağır, kaldıramayacağım' diyerek yere attı. Bu tavır ve saygısızlık karşısında ürünü alamayacağımı söylediğimde, müdür konumundaki genç erkek, elemanlarını uyarmak yerine onları savundu. Bu kadar köklü bir markette eğitimsiz ve kaba çalışanların müdür ve personel olarak görev yapmaları gerçekten çok üzücü. Ayrıca, tartışma sırasında sesimiz yükseldiğinde, diğer müşterilerin duymasını engellemek için 'Sesinizi kısın hanımefendi' diyerek sesimizi kısmamızı istediler.

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 14:32
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 01:26

Malatya Meydan Park AVM'de Müşteri Memnuniyetsizliği