Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Müşteri Mağduriyeti, Borsa İşlemlerinde Kayıp Ve İade Sorunu

Mexc Müşteri Mağduriyeti, Borsa İşlemlerinde Kayıp Ve İade Sorunu
09 Nisan 2024 01:58

Mexc borsası, cüzdanımda bulunan bir tokeni listeledi. Ben de mexc borsasında bu token için bir cüzdan oluşturdum. Köprüleme işlemi sonrası tokeni transfer ettim ancak mexc cüzdanıma ulaşmadı. İade talebinde bulundum ve bu işlem için benden 50$ talep edildi. Aynı saat içinde ödeme yapmama rağmen süreç uzadı ve destek hizmetleri yardımcı olmadı.

İadeyi 13 gün boyunca yapmayan borsa, işlemin iptal edilmesi durumunda ödemeyi geri vermeyeceğini belirtti. Bu süreçte, söz konusu token değer kazanırken, ben alım satım yapamadım ve transfer için ekstra 10$ ağ ücreti ödedim.

Toplamda 110$ zarar ettim. Şu anda token %95 değer kaybetti ve yatırım yapmayı planladığım başka bir coin ise %175 artış gösterdi. Bu durumda dava açmanın faydalı olup olmayacağını merak ediyorum. Amacım, bu borsanın yanıltıcı olduğunu resmi olarak kanıtlamak.

09 Nisan 2024 05:46 (Şikayetten 3 saat sonra)
09 Nisan 2024 14:32

Ben de diyorum ki, zaten o zaman 105$ eden o token şu an 8$ ediyor. Benden aldığınız 50$ iade edin. Tokenler neredeyse orada kalsınlar. 50$ paramı geri verin diyorum siz diyorsunuz ki işlemi iptal ederiz ama paranı geri vermeyiz. Bunun adı adam dolandırmak değil mi?

15 Nisan 2024 15:17

Türkçe canlı destek servisine bağlanıp, işlemin iptalini talep edebilirsiniz bu durumda ödemiş olduğunuz miktar size İade edilecektir

İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
04 Şubat 2024 23:54
"Sorunum çözüldü ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim."
Emma sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsası Listeden Coin Kaldırma!

Emma
07 Nisan 2024 00:08
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Kazanç Elde Edemedim!

Hakan
30 Nisan 2024 19:17
Mexc Kazanç Elde Edemedim!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Uzayan İnceleme Süreci Nedeniyle Hesabımda İşlem Yapamıyorum

17 Mayıs 2025 11:04
Mexc Borsasında Uzayan İnceleme Süreci Nedeniyle Hesabımda İşlem Yapamıyorum
Mesut sonuçtan çok memnun

Mexc Borsasında Yaşanan İade Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Mesut
06 Temmuz 2024 21:14
"Ürünlerim eksiksiz bir şekilde hiçbir ücret talep edilmeden iade edildi. Bütün süreç adına ilgi ve alaka adına Mexc ekibine teşekkür ediyorum. Keşke hiç şikayete gerek kalmasaydı fakat maalesef beni de mecbur bıraktınız. Sonuç olarak sorunsuz bir şekilde ücret bile talep edilmeden sorunum çözüldüğü için çok teşekkür ediyorum."