Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Hesap Kısıtlaması Ve Belirsiz Güvenlik Talepleri

22 Aralık 2024 10:27

22/12/2024'de Uıd:66082801 işlem kısıtlaması geldi. Vidyo istiyor. Konuşurken mi istiyor. Nasıl istediği de belli değil. Tüm işlemlerim kısıtlandı zaten güvenlik doğrulaması yaparak kimlik ibraz ederek hesabı açmıştım.

Bu mağduriyetin sebebi nedir? Muhatap ta yok ortada. Bir ay bloke diyor müşteri temsilcisi. Gerçi hoş o da yapay zekamı gerçek bir kişimi belli değil. Bana attıkları ihlal yaptırımlarında hesaba kalıcı el koymadan da bahsedilmiş 3bent 5. Maddede.

B***T**'den param alındı hesabım kilitli dava süreci devam ediyor. Mexc ile de böyle bir şey yaşarsam savcılığa suç duyurusunda bulunup manşet haberlere çıkacağım

22 Aralık 2024 16:53 (Şikayetten 6 saat sonra)
22 Aralık 2024 16:56

İstenilen videoyu gönderdim

23 Aralık 2024 15:06
mexc-hesap-kisitlamasi-ve-belirsiz-guvenlik-talepleri-1.jpg

Temsilciler detayı belli olmayan ihlal maddelerini atıyor detay sorduğumuzda hikaye okuyorlar güvenlik gizlilik sebebiyle daha fazla bilgi veremiyoruz diyorlar gerçi hoş temsilciler gerçek kişimi yapay zeka mı belirli de değil

29 Aralık 2024 09:54
29 Aralık 2024 10:03

30gün insanları mağdur etmeyi prensip edindiğinizi utanmadan ısrarla söylemeniz ne kadar duygusal özverili haydutluktan başka bir şey değil bu

Sahra
Sahra

Ahmet bey sizin işiniz çözüldü mü bana 2 ay dediler sonra 180 gün yaptılar

Ozan
Ozan

Ben daha önce benzer bir süreç yaşamıştım, 30 günün sonunda hesap açılmıştı ancak bu sefer 30 günün sonuna 180 gün daha eklediler. Bir arkadaşımda benden birkaç gün sonra aynı sorunu yaşadı, video yükledi, 30 günün sonunda hesap açıldı. Tutarlılık yok. Neden cezalandırıldığımızı zaten anlayamıyoruz.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsası'nda Hesap Kısıtlaması Ve Bilgi Belirsizliği

Eren
31 Ocak 2025 12:55
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Hesabım Kısıtlandı Paramı Çekemiyorum Çözüm Sunulmuyor

Yunus