Mexc Hesabımı Birden Dondurdu!

14 Ağustos 2023 00:51

Mexc de işlem yaparken bir anda hesabım donduruldu. Hesabıma erişemiyorum. İçeride azımsanmayacak kadar para var. Temsilci ile konuştum ve kimlikle selfie ve hesabıma attığım para transferinin ekran görüntüsünü istedi. İçeride vadeli işlem pozisyonum şu anda açık vaziyette ve likit olma olasılığı yüksek. Resmen mağdur ediliyorum şu an. 3 yıla yakın süredir ben sizin müşterinizim. Bir an önce hesabımın tekrar aktif edilmesini istiyorum.

31 Ağustos 2023 00:18

Mexc borsası hesabımı haksız yere dondurdu ve kalıcı olarak kapatıp içerideki parama el koydu! Kendi açtığı pariteler üzerinde işlem yaparken (vadeli) kar yapınca hesabımı aniden dondurdular. Benden hesabımın inceleneceğini 60 gün sonunda açılacağını söylediler. Şimdi bugün sorduğumda hesabımı kalıcı olarak kapatıp parama el koyduklarını söylüyorlar. Bu nasıl bir kurumsallık? Bu nasıl bir dolandırıcılık türü böyle? Yok mu bunun bir yetkilisi üst mercisi? Müşteri temsilcisi her şeye "anlıyorum" diyor. Neyi anlıyorsun kardeşim sen müşterini mağdur etmiş resmen gasp etmişsin! Sözümün ulaştığı herkes lütfen bu borsayı kullanmaktan acilen vazgeçsin. Emeklerinizi bu dolandırıcılara vermeyin!

Ek
31 Ağustos 2023 00:07

16 Ağustos 2023 10:35

Hala somut bir adım atılmadı. Hesabımı dondurdukları için içeride ki işlemim de likit oldu. Şimdiden paramın yarısını kaybettim bile. Borsa beni mağdur etti. Bunu okuyan yatırımcıların dikkate almasını öneriyorum bu şikayetleri.

20 Ağustos 2023 01:10

Borsa hesabımı incelemeye almış. 60 gün sonunda belli olacak diyor. Olacak iş değil! Resmen dolandırıldım! Kesinlikle uzak durulması gereken bir borsa olduğunu kanıtladı. Böyle şirketlerin Türkiye'de varlığı dahi olmamalı. Hakkımı hukuki yollar ile arayacağım!

20 Ağustos 2023 22:12 (Şikayetten 6 gün sonra)
21 Ağustos 2023 08:45

Ben illegal bir iş yapmadım. Sizin sunduğunuz paritelerde işlem aldım. Sizin bu yaptığınız dondurma olayı yüzünden zaten bakiyemin yarısı müdahale edemediğim için likit oldu. Şimdi de kalan yarısı için bunca süre bekletilmek akıl işi değil. Kaldı ki benim gibi mağdur edilen birçok kişi ile tanıştım. 60 gün beklemek istemiyorum. Lütfen acilen bu işi çözün. Herkesin kendine göre ödemesi planı var.

Yorumlar (5)

Süre sonunda mı çözüldü

Şehmus

Ahmet kardeşim bir sonuca varabıldınmı

Evet çözüldü

Şikayeti Çözüldü