Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Coinler Sürekli Değişiyor!

09 Nisan 2024 11:40

Birkaç gün önce Saga adında bir kripto para birimi satın aldım ancak dün adı Saga1 olarak değişti ve hatta amblemi bile değişti. Neden böyle bir durum meydana geldi? Şimdi bu kripto para biriminin değeri artmış olmasına rağmen ben hiçbir kazanç elde edemedim. Üstelik elimdeki parayı da kaybettim. Lütfen bir an önce yardım edin. Benzer bir durumu ikinci kez yaşıyorum.

09 Nisan 2024 18:43 (Şikayetten 7 saat sonra)
09 Nisan 2024 19:13

Ben kaç gündür artacağına bekliyordum ama birden coin yeni bir isimle geldi attığım paranın hiçbir şekilde almadım Binance hesabında bakıyorum coin çok artmış ama benim hiçbir şekilde artmadı bende coini yükleceğini gördüm ama bende mexc aldım ama yeni bir isimle hiçbir şekilde artmadı niye böyle bir şekilde oldu daha önce de Başak bir yerde daha oldu coin markette görüyorum artacağını ama artmıyor sonra bakıyorum yeni bir isimle beni tüm paramı bitiriyor niye böyle oluyor ben bir an önce kendi aldığım coini istiyorum ve kazandığımı istiyorum

10 Nisan 2024 13:42

Hep aynı cevap geliyor değişik bir cevap istiyorum bana böyle bit bildirim gelmedi gelse bile benim aldığım coin saga değişmemeli

01 Ekim 2025 05:09

Hesabımdaki param bile yok coin piyasada yok başka bir isimle ya da saga 1 diye piyasaya sürüldü benim içindeki paramı ve zararımı istiyorum bu konuda yardımcı olmanızı isterim ama siz gelip hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsunuz İçinde olan param bile yok

01 Ekim 2025 05:31

Öncelikle iyi günler dileriz. Aynı isme sahip birden fazla kripto para ürünü olması halinde isim değişikliği sağlanmaktadır, yatırımlarınızı sağlamadan önce listelenen aynı isimde yer alan kripto para ürünlerinin sözleşme adreslerini kontrol ederek yatırım sağlamak istediğiniz kripto para ürünü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Saga token yeniden adlandırılarak saga1 token olarak listelenmesi devam etmektedir. İlgili duyuruya aşağıda yer alan link üzerinden erişim serhat Bu şekil bir çözüm olmaz yaptığın hatayı düzeltin böyle bir mesaj hiçbir sekil benden aldığınız parayı geri getirmez sizde biluorsunuz çok fazla bir miktar kazadim 15 milyona fazla sizinde işinize gelmiyor bende bu uygulamayı kullanan arkadaşlara bir öneri kesinlik bu uygulamalar fazla para kazandığınızda paranızı vermiyorlar Sizde isteğim paramı geri verin

Mexc Aldığım Coinin İsmi Değiştirildi

Sezgin
13 Nisan 2024 03:38

Çolpan
09 Nisan 2024 18:37
Mexc Saga İsim Değişikliği Sorunu
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsada Beklenmedik Coin İsmi Değişikliği Ve Mağduriyet

Ertuğrul
10 Nisan 2024 00:25

Yasemin
09 Nisan 2024 19:28
Mexc Borsasından Şikayetçiyim Mağdur Edildim
Mexc Borsasından Şikayetçiyim Mağdur Edildim
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
10 Nisan 2024 02:06