Hakan sonucu yetersiz buldu

MEXC Bitcoin İade Suresi!

11 Eylül 2024 12:50

MEXC Bitcoin alım satım platformuna b*** hesabımdan elg coin transferi yapmaya çalıştım ancak MEXC'ye ulaşmadı. Bunun üzerine iade formu doldurup gönderdim. Bana 2024.11.08'e kadar b*** hesabıma yatırılacakmış. Dalga mı geçiyorsunuz? Pardon da 11. Ay nedir? İadeyi onayladığınıza göre parayı görüyorsunuz, bu kadar uzun iade süresi mi olur? Acilen Binance hesabıma iade etmenizi bekliyorum.

11 Eylül 2024 15:32 (Şikayetten 2 saat sonra)
18 Eylül 2024 16:19

Peki bu adagida yorum yapan hanımefendinin sıkıntısını neden çözmediniz 2.5 aydır. İade surecinde atomu felanmi parcaliyosunuz

Nermin

Ben 2,5 aydır uğraşıyorum hâlâ yatırmadılar parayı. Ben dava açacağım hazineye SPK ya kadar başvuracağım davaya dahil olmak istersen yaz bana

Paranız geri iade yapıldımı

Hasan sonucu yetersiz buldu

Mexc İade Süresi Çok Uzun, Bir An Önce İade İstiyorum!

Hasan
18 Temmuz 2024 18:12
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Coin İadesi Sürecinde Yaşanan Sürekli Reddedilme Ve Destek Eksikliği

Engin
18 Temmuz 17:36
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
23 Eylül 2024 20:49