Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Metro Turizm Servis Rahatsızlığı: Yer Sorunu Ve İletişim Eksikliği

04 Mart 2024 03:03

04 Mart 2024 11:33

Arnavutköy metro turizmin ücretsiz servisinden faydalanmak için saat 22.20'de durağa geldik, ancak koltukların üzerini valizlerle dolduran şoför, bizi oturtmak istemedi. Video kaydında her şey noktasına, virgülüne kadar belli. Şikayet için aradığımızda kimse açmadı. WhatsApp hattına yazdık; cevap olarak aramamız gerektiği söylendi. Taksi tutmak zorunda kaldık ve gidiş-dönüş 900 lira, yani otobüs bileti fiyatından daha fazla taksi ücreti ödemek zorunda kaldık. Kendimize bir muhatap bulamadık. Video boyutundan kaynaklı yükleme yapmıyordu bende videonun bir kısmını kesip öyle yükledim

Atacan sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2025 22:05
Metro Turizm Seyahatimde Yaşadığım Hijyen Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Metro Turizm Servis Yok Arnavutköy

26 Ağustos 2024 06:34

25 Ocak 2025 23:07
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 00:43