İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket'ten Aldığım 29 Günlük Skechers Ayakkabıda Aşınma Açılma Ve Bırakma Sorunu

12 Haziran 2023 17:04

29 Günlük Skechers ayakkabının geldiği son durum. Metro markette bayram için Skechers ayakkabı aldım. Ayakkabıda 29 gün işinde deri aşınması, ön burun ucunu bırakması, iplerde açılma meydana geldi.

Metro firmasına götürdüğüm ayakkabımı test sürecine koydular. Gelen cevap olumsuz. Ne ücretlerle aldığımız ayakkabı metro ve Skechers firmalarının umurumda değil. Bu sorunumun giderilmesini istiyorum.

13 Haziran 2023 08:33 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Teşekkürler.

13 Haziran 2023 11:46

Merhabalar metro Diyarbakır müşteri temsilciniz beni arayıp dalga geçer gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne yönlendirdi. Onu sanki biz düşünemiyoruz. Düşük fiyata satıldığını dile getirdi yalnız ayakkabı fiyatı 1500 TL ve 29. Günde geldiği halı anlatım ama boş çözüm odaklı değiller sadece yönlendirme yapıyorlar. Bu kada acemi olunmaz.

20 Haziran 2023 16:35

Metro grossmarketten halen cevap yok ve ilgilenmiyorlar ayakkabıyla. Bu. Bu kadar büyük firma beni şoka uğratıyor.

08 Ağustos 2023 12:47
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Orijinalliği Şüpheli Ürün Satıyorlar

02 Ekim 2023 11:47
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 17:34

29 Ocak 2024 20:22

13 Ağustos 2025 13:17
Skechers Ayakkabıda Kısa Sürede Dikiş Açılması Ve İade Talebimin Reddedilmesi
skechers-ayakkabida-kisa-surede-dikis-acilmasi-ve-iade-talebimin-reddedilmesi-1.jpg