Paşa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 11:16

Metro zincir marketinin 15 yıllık müşterisiyim. Bu firma yüzünden üç şubemle olan ilişkimi bugün itibarıyla sonlandırıyorum. Bir ayakkabı aldık ve iki hafta içinde açılma meydana geldi, ayakkabıda ise aşırı koku oluştu. 'Kullanıcı hatası' denildi. Sanki ilk defa Kolombiya'dan ayakkabı alıyormuşuz gibi. 600 TL'ye aldığımız ayakkabı bile iki yıl dayanırken, 3.000 TL'ye aldığımız ayakkabı maalesef iki hafta dayanabildi. Allah'a şükür ofise gidip geliyorum, dağda bayırda kullansaydım herhalde bir gün bile dayanmazdı. Müşteri temsilcileri hiçbir geri dönüş sağlamadı. Üstelik çalıştıkları firmanın üç tane iletişim numarası var ve hiçbirine ulaşılamıyor. Konuyu tabii ki Tüketici Hakem Heyeti'ne ileteceğim ama halkımızın bu müşteriye duyarsızlığını görmesini isterim. Bu da benim vicdani bir borç.

08 Ocak 2024 11:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

09 Ocak 2024 09:35

Hep geri dönüş sağlayacağız diyorsunuz insanlarla alay ediyorsunuz. Şikayetimden önce telefonla şikayette bulundum hep aynı cümle kullanılıyor geri dönüş sağlayacağız geri dönüş sağlayacağız. 🤔

09 Ocak 2024 10:16

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Müşteri memnuniyeti bizim için son derece önemlidir ve sorununuzu çözmek adına en kısa sürede sizinle yeniden iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

09 Ocak 2024 16:26

Genel merkezden Havva hanım hem sabah saat 10 sıralarında arıyorsunuz ayakkabıyı bayimize götürün bayimiz ile görüşeceğiz tedarik firmasına gönderilip detaylı incelenmesini talep ettik diyorsunuz. Sonra bu akşam saatlerinde tekrar metro müşteri hizmetlerinden arıyorlar neymiş götürmeyin yanlış bilgi aktarmışlar diyorlar.

09 Ocak 2024 16:29

Kaizen yok disiplin yok sınıflandırma yok hiyerarşi yok takip etme yok müşteri def etme çok bence diğer ülkedeki metro bayii sistemleri baza alın çok eğitimsizsiniz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Özge sonucu yetersiz buldu

18 Nisan 2024 12:33

16 Kasım 2023 21:04
metro-grossmarket-metro-marketten-alinan-columbia-ayakkabi-skandali-3.jpg
metro-grossmarket-metro-marketten-alinan-columbia-ayakkabi-skandali-2.jpg
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 08:51
Baturhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2023 14:52
Metro Grossmarket Satılan Kusurlu Ürünü Değiştirmedi
Metro Grossmarket Satılan Kusurlu Ürünü Değiştirmedi
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 12:31