Metro Grossmarket Mamak Şubesi Kutusu Açık Buzdolabı Sattı

Metro Grossmarket Mamak Şubesi Kutusu Açık Buzdolabı Sattı
31 Temmuz 2024 18:142.974

Mamak metro'dan aldığım buzdolabını bana hiçbir bilgi vermeden kutusu açılmış olarak gönderdiler. Servis geldiğinde bu ürün teşhir ürünü olabilir dedi ve buzdolabında eziklikler vardı. Daha sonra Mamak metroyu aradım beyaz eşya bölüm müdürüne bağladılar. Ne tesadüftür ki ellerindeki son ürünü ben almışım. Değişim talep ettim.

Diğer metro şubelerine sorup hemen döneceğini söyledi. 3 gün sonra ben aradım. Yani geri dönmeye bile tenezzül etmedi bölüm müdürleri. Aradığımda Ankara daki son ürünü aldığım ortaya çıktı ve başka o üründen ellerinde olmadığını yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi. O zaman kusurlu ürün sattığınızı kabul edin ve kusurlu ürün olarak fiyat belirleyin ve ücret iadesi yapın dedim.

Tahmini 20 gün sonra genel merkezleri 490 lira ücret iadesi yapmayı uygun görmüş dalga geçer gibi. Bölüm müdürü e. Bey kesinlikle süreci doğru yönetmeyerek mağduriyeti daha da arttırdı. Bölüm müdürü ve çalışanlar kesinlikle denetlenmeli. 11 ay sonra buzdolabım bozuldu. Yetkili servisi aradım yazın ortasında 1 haftada geleceklerini söyledi. Şimdi bu arızanın kusurlu ürünle alakasız olduğunu nereden bileceğim.

Metro maalesef sattığı ürünün arkasında duramayacak kadar disiplinsiz. Pişmanlık.

11 Ekim 2024 19:48

Mamak Metro gross marketten aldığım buzdolabı kutusu tamamen açılmış olarak gönderildi. Bununla ilgili hiçbir bilgilendirme daha öncesi yapılmadı. Daha sonra Mamak metroyu aradım ancak yardımcı olmadılar. Daha sonra ise kutusu açıksa kabul etmeseydiniz diyerek çağ dışı bir çözüm yöntemini kullandılar. Teşhir ürünü satıyorsanız arkasında durabilmeniz gerekir. Kendi yönlendirdikleri yetkili servisin konuya ilişkin kaydını da paylaşıyorum. Yetkili servisin direkt teşhir ürünü dediği buzdolabına hala değil diyebilen bir kesimle karşı karşıya muhatap kaldığım için pişman ve üzgünüm. Mamak metrodaki yetkili birim umarım daha profesyonelce olayı çözebilir.

1 Ağustos 2024 13:41 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

6 Ağustos 2024 10:51

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yalçın
6 Ağustos 2024 11:03

Şikayeti yazdığım ertesi gün Mamak metro dan bir kişi aradı. Yaptığı tek şey Dijitsu yetkili servisinin numarasını verdi. Ardından dedi ki eğer kutusu açılmış ürün gelirse bundan sonra kabul etmeyin. " Ama siz kutusu tamamen açılmış teşhir ürünü belli olan ürünü müşterilere hiçbir bilgi vermeden satmaya devam edin" Ne yazık ki çözüm vs sunmadı. Müdür yardımcısına kadar giden konuyu çözme gereği bile hissetmediler. Profesyonellikten uzak bu çalışma şeklini metro olarak kendinize yakıştırıyorsanız bravo size.

Yalçın
11 Ekim 2024 19:52

Olayla ilgili hiçbir aksiyon almadılar... Kutusu alçılmış ürünü almasaydınız deme hakkını bile kendilerinde görebildiler. Koskoca markanın bu açıklaması gerçekten çok düşündürücü.

Metro Grossmarket Buzdolabı Daire Kapısına Bırakılmadı

1 Eylül 2023 21:452.154

"Çözüm odaklı görüşmelerinden dolayı Ercan beye ve beni sabırla dinleyip Ercan beyle görüşebilmemi sağlayan Nagehan hanıma çok teşekkür ederim"

Arızalı Dondurucuya Garanti Kapsamında Çözüm Sunulmadı, Mağdur Edildim

1 Eylül 2025 16:52394

Metro Kozyatağı şubesinden 1 Mayıs’ta 29.900 TL’ye bir dondurucu satın aldım. Ürünü aldıktan kısa bir süre sonra, yaklaş...

27 Ağustos 2023 17:052.478

14 temmuzda Mamak metro marketten valiz aldım. 4 gün sonra hiç kullanılmamış valizim daha yola çıkmadan söküldü. Yolda o...

Metro Marketin Bozuk Tavuk İadesinde Fotoğraf Bahanesiyle Oyalaması

4 Haziran 2025 17:281.139

Metro Market Bodrum şubesinden 2 Haziran günü tavuk satın aldım. Tavuklarda çok ciddi bir koku var iade talebi için bugü...

Tümünü Gör
Metro Grossmarket Kozyatağı İlgisizliği!

Metro GrossmarketKozyatağı İlgisizliği!

Filiz
Metro Grossmarket Güneşli Şubesinden Alınan Karpuzların Çürük Çıkması

Metro GrossmarketGüneşli Şubesinden Alınan Karpuzların Çürük Çıkması

Selcuk
Metro Grossmarket Bozuk Ürün Ve Son Kullanma Tarihinin Olmayışı!

Metro GrossmarketBozuk Ürün Ve Son Kullanma Tarihinin Olmayışı!

Tolga
Metro Grossmarket Mağduriyeti!

Metro GrossmarketMağduriyeti!

Halis
Fissler Hava Kaçırma Ve Su Kaçırma Sorunu!

Fissler HavaKaçırma Ve Su Kaçırma Sorunu!

İrem
Metro Grossmarket Paketli Gıdadan Saç Çıktı!

Metro GrossmarketPaketli Gıdadan Saç Çıktı!

Elif

Öne ÇıkanKonular