Velit sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Metro Market Personel Eğitimsizliği

27 Şubat 2024 21:18

Uzun zamandır Mersin'de bulunan Zincir marketinizi ziyaret etmekteyim. Son alışverişim sırasında yaşadığım bir sorun hakkında şikayetimi iletmek istiyorum. Mersin Metro mağazasından alışveriş yaparken G***** E****** adlı personelinizin tutumundan memnun kalmadım. Kendisine şikayetimi ilettim ancak aldığım cevap beni tatmin etmedi. Hatta "istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, bana bir şey olmaz" şeklinde rahat bir tutum sergiledi.

Konu hakkında Mersin Metro mağazasının Operasyon Müdürü ile görüşüp durumu aktardım ve bana konuyla ilgileneceklerini söylediler. Ancak şu ana kadar herhangi bir dönüş yapılmadı. Bu durum beni oldukça memnuniyetsiz bıraktı ve gerekenin bir an önce yapılmasını rica ediyorum.

03 Mart 2024 16:39 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

03 Mart 2024 16:45

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Velit
Velit
18 Mart 2024 21:32

Merhaba yapmış olduğum şikayet neticesinde bir özür talebim olmuştu fakat bunu hiçbir şekilde göremedim

Banu sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 15:58
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 20:44
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Zincir Sorunu Ve İletişim Eksikliği

20 Şubat 2025 21:42