Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Cam Balkon Sorunu: İletişimsizlik Ve İhmal

Cam Balkon Sorunu: İletişimsizlik Ve İhmal
11 Aralık 2024 12:19

2024 - nisan ayında M**** yapı-M**** bey ile Karasu yazlık evimize cam balkon yapımı için sözleşme yapıldı ve kapora ödendi. Balkon camı 2 ay sonra takıldı. Fakat yağmur yağdığında içeri su girdiğini fark ettim ve hemen M**** bey ile iletişime geçtim ama bu tür camlarda normaldir. Yine de genel kontrol yaparız dedi. Bu söyleme istinaden kendisine fotoğraflarını da attım yine de gelip bakmadı ve yapılmadı camlar. İki camın arasında boşluk olduğu için içeri yağmur suyu girmektedir. Sürekli mesaj atıyorum ne mesajlarıma cevap veriliyor ne de gelip bakılıyor. Temmuz ayından bu yana sürekli mesaj da atıyorum yine de dönüş olmuyor. Bir tane cam değişmesi gerekiyordu. Ona 20-25 gün sonra gelir değiştiririm demişti fakat ondan da cevap gelmedi. İki camın arasında boşluk var camlar birbirine denk gelmemiş. Ekte de resimleri mevcuttur. Arası açık olduğu için buralardan yağmur girmektedir. Firmadan cevap alamadığımdan dolayı mağduriyetimin giderilmesi için sizlerden konu ile alakalı yardım talep etmekteyim.

Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 14:29
Cam Balkon Montajında Eksiklik Ve İlgisizlik Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 08:18
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Tuna Yapı Cam Balkon -

11 Haziran 2024 09:54

03 Ağustos 2023 15:10
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 11:37