Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Tuna Yapı Cam Balkon -

11 Haziran 2024 09:54

Tuna Yapı Cam Balkon.
Bu firmaya cam balkon yaptırdım, Eylül 2023 de ilk başta balkon yapılırken firma sahibi arkadaş yapılan balkonun 2 yıl garantisi olduğu söyledi balkon yapım aşamasında ücreti ödedim kendisi gitti. Elemanları balkonu yaptı bitirdi elemanlar ayrıldı, sonrasında biz temizlik için camları açtığımız da 2. Camın üst yuvaya oturmadığı gördük ve yuvanın kırık olduğunu tespit ettik. Hemen arkasına firma sahibini aradık tamam dedi haftaya gelip yapalım dedi, sonra yine aradım yine haftaya dedi, sonraki aramam da telefonda tartıştık hakaretler küfürler vs. Bir sürü diyalog geçti. Sonrasında dedim ki seni savcılığa bildireceğim hem eksik iş yaptın hem hakaret ediyorsun. Sonra özür filan diledi haftaya yapalım dedi. Araya tanıdıkları vs. Soktuk ama 11 Haziran 2024 oldu tarih ve halen yapılmadı. Diyeceğim o ki böyle iş bilmez acemi işletmelere lütfen iş yaptırıp paranızı heba etmeyin. Sonuç olarak mağdur olduk ama ben firma sahibine de dedim kul hakkı dünyada kalır hakkımı helal etmiyorum diye. Ben alacağımı ahirete sakladım. Allah a havale ettim.

Ferdi

Hangi şehir acaba

Hakan

Kayseri.

01 Ağustos 2023 13:36
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 16:42
Ünallar Çatı (Kocaeli) Cam Balkon Projesinde Hayal Kırıklığı
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 14:29