Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Me Desteklememesi

09 Eylül 2024 18:21

Mercedes Me hizmeti daha önceden Türkiye şartlarını yerine getirmedikleri için kapanmıştı. 2021 yılında GLB200 aracımızı alırken çok kısa sürede açılacağını söylediler ve bu vaat ile aracı sattılar. Hatta araç data kartında iletişim modülü bile var. Hatta ve hatta araç içerisinde Mercedes Me butonu bile var. Yani bu modüle para verdik. Ancak Mercedes Me halen aracımızda açılmadı ve satılırken verilen sözler tutulmadı. O halde 2021 yılında data kartında bulunan iletişim modülüne neden ben para verip satın aldım? Mağduriyetin giderilmesi, sistemin aktif edilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
10 Eylül 2024 08:21 (Şikayetten 13 saat sonra)
Emirhan
10 Eylül 2024 09:32

Hiçbir platformunuzdan bilgi alamıyoruz. Burada bahsettiğiniz numara veya mail adresleri standart cevaplar, sonucu belli olmayan cevaplar veriyor. Kısacası Mercedes in tüm kanallarından bilgi alamıyoruz. Aracımda me tuşu neden var? Neden bu donanımın parasını benden aldınız?

Goksel

Eqa 2023 model aracımda da iletisim modülü var ancak Mercedes servisleri desteklemediğini söylüyor Mercedes Marka değeri varsa Tesla nin gerisinde kalmamadi gerekiyor. Daha fazla direnirlerse satacağım aracı Tesla alacağım

Mercedes-Benz BTK Engeli Kalktı Ama Mercedes TR Me Özelliğini Açmıyor Eski Araçla

Engin
29 Eylül 2024 01:16