Selda sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Glb 200 Parça Gelmiyor Kaza Yapmamaktan Başka Çareniz Yok!

Mercedes Glb 200 Parça Gelmiyor Kaza Yapmamaktan Başka Çareniz Yok!
21 Mayıs 2024 15:13

Mercedes Benz glb 200 2023 model aracıma trafikte arkadan vurdular tamponun değişmesi gerekti ve Exper onayı ile 1 Nisanda sipariş geçildi. Aydoğanlar Mercedes Ankara şubesinden. O günden itibaren 51 gündür Mercedes Benz'in termin tarihi vermediği parça beklendiği söyleniyor. Bu kadar basit bir parça nasıl olur da 51 gündür gelmez ve haber yok anlamıyorum. Aldığıma inanılmaz pişmanım... Mercedes Benz Türkiye Twitter adresine yazdım DM den iletişim bilgisi istendi ve tabii ki ne oldu dönüş yok. Araç alırken asla güvenilir marka düşüncesi ile hareket etmeyiniz. Başka bir sorun olursa nasıl çözülecek kaygısı ile beklemek zorunda kalırsınız... Gidip sanayiden rastgele bir tamirciye mi yaptırmak gerekiyor nasıl çözmem gerekiyor... Pişmanım hem de çokkkkk Mercedes araç aldığıma. Alacakların bu durumu düşünmesi gerek

21 Mayıs 2024 21:37 (Şikayetten 6 saat sonra)
Selda
22 Mayıs 2024 14:23

Merhaba, şikayet yayınından sonra Aydoğanlar Mercedes müşteri temsilcisi tarafından arandım. Görüştüğü 13. Kişi olduğunu, yaklaşık 6 aydır parça bekleyen araçların olduğunu, Mercedes depo ayrımından kaynaklı olarak yedek parça temininde sorun olduğunu, araca takılacak üç parçanın ikisinin geldiğini, diğer parça için öğrenmeye çalışıp döneceğini iletti. Burada sorun Aydoğanlar Mercedes Bayii'si değil özellikle belirteyim. Onlar gayet ilgili bir şekilde işlemleri yaptılar. Sorun Parçanın temin edildiği Mercedes Merkezi. Parça temininde sorun varsa en küçük bir işlemde kim bilir ne kadar bekletileceğim. Konu için ayrıca dönüş yapmayacağım sorunum olan eksik parçanın acilen giderilmesini talep ediyorum

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes GLB Tampon Parçası Tedarikinde Büyük Hayal Kırıklığı

Tülay
19 Ağustos 07:30

Mercedes-Benz Glb-200 Aracıma Daha Binmeden Arıza Nedeniyle Serviste

Sevgi
03 Ekim 2023 00:07

Mercedes Sahibi Olmak Pişmanlıkmış!

Gamze
22 Ağustos 2024 20:27
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
26 Aralık 2023 11:42