Mental Up Üyelik Sorunu Ve İletişim Eksikliği

28 Ekim 2024 14:02

Mental Up üyeliğini fark etmeden satın almışım, fakat üyelik aktif hale getirilmediği için beni sürekli satın almaya yönlendiriyor. Mental Up müşteri hizmetleriyle WhatsApp yoluyla iletişime geçmiştim; ancak hiçbir şekilde yanıt alamadım. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Hemen iptal edilip hesabıma paranın geçmesini talep ediyorum

29 Ekim 2024 22:10

Mental up a ulaşmak herkes için bir sorun müşteri hizmetleri de yok ve şikayetimizi dinleyecek bir muhatap yok iade yapılmasını talep ediyorum

29 Ekim 2024 15:38

Dün itibariyle telefon faturama baktığımda Mentalup denilen bir zeka oyunları aboneliğinden 799 TL kesildiğini gördüm. Fakat uygulaması dahi olmayan bir şeye para ödedim ve üyeliğimi iptal ettim. Ücret iadesi yapılmasını istiyorum fakat hiçbir bilgiye ulaşamıyorum.

29 Ekim 2024 22:08

05 Kasım 2024 13:08 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Sorununuzu çok hızlı bir biçimde çözüme kavuşturmak adına; Size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ve üyelik bilgilerinizi ekleyerek "30491881 numaralı destek talebine istinaden yardımcı olmanızı rica ediyorum." şeklinde bir mail gönderebilir misiniz?

09 Kasım 2024 22:35

Merhaba, sorununuz çözüme kavuştu mu?

Büşra
27 Nisan 2024 18:17
Ayşe sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 14:11
"Kısa sürede çözüm sundular teşekkürler"
Mentalup Para Çekiyor

27 Kasım 2024 21:10