Eda sonuçtan hiç memnun değil

Mengerler Davutpaşa Araç Teslim

Mengerler Davutpaşa Araç Teslim
08 Ocak 2024 19:05

18 Aralık 2023 tarihinde faturası kesilen GLB marka aracımı Mengerler Davutpaşa'dan teslim alacaktım. D**** adlı satış temsilcisinin tavırları nedeniyle o gün kendisiyle iletişimi kesip başka bir danışmanla sürece devam ettim. Aracın fatura kesimi sonrasında seramik kaplamaya alınması ve bana 20 Aralık'ta teslim alabileceğim söylenmesi beni şaşırttı. Henüz kaplamanın kurumadığını ve yurt dışına çıkacağımı ilettiğimde, sorumluluğun bana ait olduğunu belirten bir form imzalamam gerektiği söylendi. Gittim ve aracı aldım; sonuçta, görmediğim bir araç için orada kalırken sorumluluğun bana ait olması mantıksız. İlk gün yağmur vardı ve farlar buğulandı, içine su doldu. Servis, bir şey olmadığını, sıfır araçların ilk ısınmada böyle yapabileceğini söyledi. Buna razı oldum; çünkü şu an bir sorun yok. Bugün ise şoför kapısında erimeye benzer bir durum fark ettim. Servise fotoğraf gönderdiğimde, başka bir GLB'ye bakıp yarın cevap vereceklerini söylediler. Bu durum gerçekten tuhaf. Mercedes markasını seçtiğime mi yoksa Mengerler'i tercih ettiğime mi pişman olacağımı bilemiyorum. Araba henüz 240 km'de ve bir ekspertize göstereceğim; bu araçtan dolayı içim rahat değil. Satış temsilcisinin tavrı zaten hoşuma gitmemişti, şimdi ise ciddi olarak satışı düşünmeye başladım. Bir daha Mercedes almayı sanırım düşünmem, eğer alacak olursam da başka bir bayiden tercih ederim.

09 Ocak 2024 09:08 (Şikayetten 14 saat sonra)
Eda
Eda
09 Ocak 2024 12:20

Dönüş için teşekkürler, iletişim merkezin call center dan destek aldım, genel merkeze mailimi attım. Araç Exper e girdiğinde nelerle karşılaşacağız bakalım İyi çalışmalar

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Mengerler Mercedes Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

11 Şubat 2025 14:10
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Kaplama Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

18 Kasım 2024 12:24
Kaplama Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

25 Ekim 2024 17:06

18 Mart 2024 12:19
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 15:40