Dilek sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 20:15

Dün Memorial Şişli'de ameliyat oldum. Bu sabah taburcu oldum. Allah düşmanımı bu hastaneye düşürmesin. Sağ göğsümden ameliyat oldum. Ekte gördüğünüz ise sol kolum. Ameliyathanede 45 dakika bekledim. Narkoz verilmediği için o esnada damar yolumu açan, bilekleri ve boynu takı dolu olan kızıl saçlı, suratı düşük bir hanımefendi önce kolumun üstünden 2 delik açtı. Damar yolu oldu dedim ama sonra narkozdan sonra ne yaşandıysa sadece kolumda 7 delik var ve en son elimin üstünden açılmış. Bir ara stajyer birine 'Hadi damar yolu aç bakalım, açabiliyor musun?' diye sormuşlar da beni de denek olarak kullanmışlar, kolumdan anladığım bu. Üstelik bir gün önce yine aynı hastanede kan verdim. Damarımın çok kolay bulunduğu ile ilgili işlem yapan kişi ile konuştuk. Bu sol kolumu bu hale getiren gerekli uyarıyı artık ne ise almalı. Tüm haklarımı kullanacağım. Sağ kolumu zaten ameliyattan dolayı kullanamayacağımı biliyordum ama sol kolum öyle şişti ki alkollü bezlerle 2 kere üstünden geçtiler. Ben bu fotoğrafları o ara çektim. Çalışanlar 5 karış surat, merhaba demeye aciz. Gece erkek bir hemşire sağ koldan tansiyon ölçmemesi gerektiğini koluma işaret koydular. İşlem gördüğü için soldan almanız gerek diyorum, 'Öyle demişlerse ay öyle yapalım' demeler, neymiş efendim eldiven bırakmamışlar, 'Bir daha çıkıp geleceğim' tavırlar, tansiyonumu soruyorum kaç çıktı diye göz devirmeler. Dışarıdan yemek söyledi refakatçim, yemek çok kötüydü. Gelen hemşirelerden biri 'Ay biz de hep dışarıdan yiyoruz, burası böyle, eski hastane, yemekler de böyle' diyor. Odada kullanılmış kahve bardağı vardı, üstünü de kullanılabilir diye örtülü bırakmışlar, şok üstüne şok. Daha söylenecek çok şey var ama sadece sağlam kolumu bu hale getirmeleri yeter diye düşünüyorum!

10 Temmuz 2024 21:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Memorial Hastanesi'nde Yaşanan Ağır İhmaller Ve Hatalar!

19 Eylül 2024 11:19

Memorial Şişli'de Yanıltıcı Tedavi Süreci

22 Ekim 2024 16:11
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Hemoroid Ameliyatında Beklenen Sonucun Alınmaması Ve Yetersiz Bilgilendirme

27 Haziran 2025 12:04

Hastanede Tahlil Sonuçlarına Ulaşamama Ve İletişim Sorunları