Tolgay sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve Satıcı Firma Medkimsan İadeyi Kabul Etmiyorlar

12 Kasım 2023 21:53

24 Ekim 2023 tarihinde;
Trendyol'daki medkimsan markalı satıcıdan alınan akülü tekerlekli sandalyenin, özelliklerinde ve soru-cevaplarda belirtilen menzili 15-20 km gider, denildiği aracın menzili 6 km'dir. Akülü sandalyenin bataryası doldurulduğu halde çok kısa sürede bitmiştir. Aracın özellikleri hakkında satıcının koyduğu bilgiler yanıltıcıdır. Ürünün sorunu satıcıya bildirildi, satıcıda bizi teknik servise yönlendirmiştir. Sorunun belli olduğu, yanıltıcı özellik belirtildiği durumda, teknik servis sadece aküleri ölçüp gitmiştir ve sorun yok denmiştir. Satıcı firmayı aradığımda beni tekrar teknik servise yönlendirdiler. Teknik servis; aracın 10 km gitmesi gerekiyor diye bana aracı kullanıp ölçmemi istedi. Ve kullanılan ürünün iade de sorun olup, olmayacağını sorduğumda bunun iadeye sorun olmayacağını bana bildirmiştir. Aracı ölçtüğümde 6 km yol gitmiştir. Satıcı firma Medkimsan'a iade etmek için ürünü yolladığım zaman firma aracı denemişsiniz diye iadeyi kabul etmeyip, Trendyol ile birlikte 21 gün inceleme altına alıp, insanları bilerek mağdur etmektedirler. Ürünü denememizi kendilerinin yönlendirdiği teknik servis istedi ve kaldı ki ürün denenmeden söylenen özelliklerini nasıl öğrenebilirsiniz. Kredi kartının ödeme günü geldiği halde, elimde olmayan ürünün kart ödemesini yapıyorum. Şimdi Trendyol ve Satıcı firma medkimsan iadeyi kabul etmeyip iade sürecini sonu belli olmayan şekilde uzatıyorlar.

28 Ekim 2023 16:34
Hasan sonuçtan çok memnun

Akülü Sandalyenin Şarj Sorunu

05 Kasım 2024 10:24
"Firmaya ilgileri için çok teşekkür ederim. Çok hızlı bir şekilde ulaştılar. Ve destek verdiler. Kullanım hakkında detaylı bilgilendirme yaptılar"
Akülü Sandalyenin Şarj Sorunu
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 10:33
Teknofonik Smart Balance Hoverboard Şarjı 5 Dakika Sürmüyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
05 Ağustos 2024 14:47