Medisana Çift Başlıklı Isıtmalı El Masaj Aleti 48927

Medisana Çift Başlıklı Isıtmalı El Masaj Aleti 48927
Bülent
14 Kasım 2023 14:14

01.11.2023 'te Medisana kendi sitesinden Medisana çift başlıklı ısıtmalı el masaj aleti 48927 med-48927 masaj aleti siparişi verdim, fakat iki hafta olmasına rağmen hala ürün kargoya verilmedi. Ücretini ödediğim halde haftalarca beni oyaladılar.

14 Kasım 2023 09:45

Medisana masaj aleti siparişini iptal ettim. İnşallah ücret iadesi verdiğim sipariş gibi haftalarca beni oyalayıp ücreti yatırmamazlık yapmazlar. Medisana gibi bir firmadan güvenerek bir ürün sipariş etmekle hata etmişim. Bir daha asla bir firmadan alışveriş yapmam

14 Kasım 2023 14:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle şikayetinizin ilgili departmanlara aktarıldığını ve çözüm sürecinizin başlatıldığını bildirmek isteriz. Konu hakkında inceleme başlatılmıştır. İyi günler dileriz.

Medisana Kısa Sürede Arızalanan Masaj Aleti Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Yasemin
22 Ağustos 2025 22:04
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 16:22
Vedat sonuçtan çok memnun

Acura garantili ve arızalı ürün için kargo ücreti istiyor.

29 Mayıs 2025 14:38
"Acura AC833 masaj aletini bel fıtığı için kullanıyordum. Arıza yapınca garanti kapsamında onarıma gönderdim. Onarıldıktan sonra ilk geri gönderim ücreti tarafımdan istenince kabul etmeyip iade ettim. Sonrasında konuşarak bu ücretin yasa gereği firmaya ait olduğunu söyledim. Bu kez ücreti karşılayıp gönderdiler. Servis yetkilisi F**** bey beni arayarak cihaz ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Bu cihaz Acura AC833 kas ve adele ağrılarını gidermek için yararlı bir alet. Kullanımı çok kolay. Firma gerekli onarım ve teknik desteği verdiği sürece desteklenmelidir. Teşekkürler."
garanti-kapsamindaki-masaj-aleti-arizali-dondu-firma-iletisim-kurmuyor-1.pdf

Meda Teknoloji Tarafıma Herhangi Bir Fatura Ulaşmadı