Medipol Sağlık Grubu Çocuk Psikiyatrisi Dr.  Hasta Sorumsuzluğu

23 Ekim 2023 22:50

Bahçelievler Medipol Hastanesi çocuk psikiyatrisi ***'in hasta yakınına karşı takınmış olduğu sorumsuzluğu paylaşmak istiyorum. Yıllardır kendim, eşim ve evladım N** hastanesinden bu yana tüm sağlık sorunlarınızda bu kuruma güvenmiş ve gözümüz kapalı tercih etmişizdir. Evladımın tedavisi için iki üç aydır ** Hanıma gidiyoruz ve geçen hafta gittiğimizde reçete konusunda ilaç değişikliği yapabilir miyiz diye reçetesiz deneme amaçlı kendisi tarafından ilaç verilip bugün için durum değerlendirme yapıp reçetemizi düzenlemek için çağırılmıştı. Sabah erken saatlerde hastaneye geldiğimde sekreterine durumu hatırlatmış olmama rağmen randevusuz kabul etmeyeceğini ve randevu alıp gelmemizi söylemiş. Hatırlamadığını düşünerek defalarca kendisi ile görüşmek istesem de asla beni muhatap almamış ve tedavinizi ve reçetemizi yazmayacağını sekreteri aracılığı ile tarafıma bildirmiştir. Hasta haklarına kadar durumu anlatmama rağmen koskoca bir hastane ve kurum çalışanları bir reçete yazması için 5 dakikasını ayırmaktan aciz, bu sorumsuz hekime söz geçirememiş ve çocuğumun ilacı bitmiş olduğu halde reçeteyi yazdıramamış ve beni ve evladımı mağdur etmekten hiç rahatsız olmamış. N** küçük bir hasta idi fakat çok kaliteli ve hasta memnuniyeti önceliği olan bir kurum iken büyümeye ve ülkenin sağlık bakanının Hastanesi olarak bilinmesine rağmen Medipol hastaneler Grubu makyaj olarak çok güzel görünüyor. Olsa da hasta memnuniyeti ve sağlığının önemsenmesi bakımından sınıfta kalmıştır. Evladımı ve beni bugün mağdur eden bu kurumu ve Dr. Diye seçmiş olduğu bırakın çocuk psikolojisinden insan psikolojisinden yoksun hekimler ile yoluna devam etmesi açısından gözümden düşmüş ve bu hekimin yaşattığı bu mağduriyetten dolayı tüm yasal haklarını kullanacağımı belirtmek istedim.

Sema
Sema

Bahsettiğiniz kişi benim. 1. İlaç yazmak 5 dakikalık bir iş değildir. Sizin de bahsettiğiniz gibi hangi ilaçla devam edeceğimize karar vermek için hastayı değerlendirmek gerekir. Bunun için bir muayene süresi gerekmektedir. İşime saygım ve başta çocuğunuzun iyiliği için hiçbir hastayı araya sıkıştıramam. 2. Size kontrole gelmeniz gereken gün için randevu almanız gerektiğini özellikle vurgulamıştım. 3. Ertesi gün için randevu aldınız fakat gelmediniz: muayeneye gelerek çocuğunuzun ilaçsız kalmamasını sağlayabilirdiniz.

25 Mayıs 2025 01:07

22 Mart 2024 16:38
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Yanlış Bilgilendirme Ve Haksız Ücretlendirme

08 Ocak 2025 15:08