Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Mega Hastanesi'nde Çocuğuma Acil Müdahale Yapılmadı

17 Kasım 2024 23:56

Oğlum A**** D****, Medipol Mega Hastanesi'nde doğduğundan bu yana tüm tedavilerini burada almış bir çocuk olarak, 17 Kasım 2024 tarihinde saat 19:45’te, Medipol Mega Hastanesi Bağcılar Kampüsü Acil Servisi’ne acil bir durum şüphesiyle başvurdu. Ancak, hasta kabuldeki görevli hanımefendi, bizi doğrudan çocuk polikliniğine yönlendirmek istedi. Çocuğumun acil servisten giriş yaptığını ve en azından bir acil doktorunun durumu değerlendirmesi gerektiğini belirttim. Buna rağmen, görevli, acil servisin yalnızca travmalara baktığını ve çocuğumuza bakamayacaklarını söyledi. Eğer çocuğumun apandisiti patlasaydı veya hayati bir durum olsaydı, durum çok daha vahim olabilirdi.

Israrlarımız sonucunda bir acil doktoru geldi, ancak sadece çocuğumuzun yüzüne bakarak, durumun acil olmadığını ve travmalara baktıklarını belirtti. Bunun üzerine, yaşadığımız mağduriyeti kayıt altına almak için ses kaydı almak istedik. Ancak hasta kabuldeki görevli, polis çağırarak telefonumuzun elimizden alınmasına sebep oldu ve ses kayıtlarımızı görevli polis sildi.

Bunun üzerine, çocuğumu çocuk polikliniğine götürdük ve burada çeşitli testler ve ultrason için yaklaşık 8 bin TL harcama yaptık. Sonuç olarak, çocuğumuzun acil bir durumunun olmadığı anlaşıldı. Ancak, eğer gerçekten hayati bir tehlike söz konusu olsaydı, bu ihmal nedeniyle çok daha kötü sonuçlar doğabilirdi.

Medipol Mega Hastanesi’nin acil servisi, acil olarak gelen çocuklara müdahale etmekle yükümlü değil midir? Acil bir durumda, bir çocuğun sağlık hizmetine erişiminin bu kadar zorlaştırılması kabul edilemez. Medipol Mega Hastanesi’nden, acil olarak başvuran çocuklara yönelik politikalarını açıklamalarını istiyorum.

Ayrıca hasta kabuldaki görevli ve polis memurundan şikayetçiyim.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Medipol Diş Hastanesi Acil Hastayı Kapıdan Geri Çevirdi!

Gözde
07 Ocak 2024 17:21

Gülşah
09 Ekim 2023 13:53
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Teşhis Ve Güven Kaybı Yaşadım

Ebru
18 Ekim 2024 11:34

Muharrem
13 Mayıs 2024 15:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
20 Ocak 2024 21:02