Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Kuruma Ve Doktora Güvenim Kalmadı

09 Ocak 2024 15:30

Medicana Beylikdüzü Hastanesi'nde bir sene önce meme kanseri 1. Evre teşhisiyle ameliyat oldum. Öncesinde sağ göğüs ucumdan kan gelmesi şikayetiyle başvurdum. Genel cerrah beni ultrasona yönlendirdi. 15.11.2022 tarihindeki ultrason kontrolünde dört adet minik kist olduğu fark edildi ve ultrason raporunun en alt kısmında MR ile incelenmesi önerildiği yazılmış ancak yapılmadan ameliyat kararı verildi.

Ameliyat öncesi girişimsel radyoloji bölümüne inmem istenerek tel ile işaretleme yapmam gerektiği, bu işlem için 5000 küsur tl alındı. Ameliyattan sonra alınan parçaların patoloji sonucunda duktal karsinoma insitu çıkması üzerine doktor bana bir daha ameliyat olmam gerektiğini, koltuk altı lenf bezine akıllı ilaç konularak bir kez daha ameliyat olmam gerektiğini söyledi.

Mecbur kabul ettim. Sonuç neyse ki temiz çıktı. Bir ay kadar sonra ultrasona girdim, 30 seans radyoterapi almam için radyasyon onkolojisi bölümüne gittim. Işın tedavim bittikten sonra doktora kontrol olduğumda ultrasonda ameliyat bölgemde kist çıkmadı. Üç ay sonra MR istendi, ilk kez MR sonucumu hastaneye gitmeden öncesinde doktoruma WhatsApp üzerinden bilgi almak için gönderdiğimde bana 'temiz' diye yanıt verdi sadece.

Ben yine de içim rahat etmeyince gittiğim zaman bana 'iyi ki geldiniz' dedi. Dalga geçer gibi... Meğer sonucumda lezyon çıkmış, üstelik patoloji sonucumu yazan kişiyi basite alarak 'arkadaş yeni başladı' tarzında konuştu. Benimle beni tekrar ultrasona yönlendirdi.

Bir tel ile işaretleme yapan doktoru aradı, onunla görüşüp kistten parça alınarak incelenebileceği söylendi. Önce sonucum çıkınca gittiğimde vazgeçti, ne düşünüldüyse artık bu kararı almalarında... Üç ay sonra bir daha MR ve mamografi çekilirsiniz, bakarız denildi. Şimdi bu kist, ışın tedavisinden sonra bu kadar kısa zamanda nasıl çıkabiliyor? İhmal mi var ortada?

Patoloji raporunu yazanların yeni başladığı söylenerek ve sonucumun yüzüne bile bakmadan bana 'temiz' deyip gidince 'lezyon var' diyen bir doktora güvenmem beklenmesin! İnsan hayatı bu kadar ucuzmuş demek. Psikolojim bozuldu sayenizde. Başka doktor ve hastaneye gidip konuyu yargıya taşıyacağımı bildiririm.

09 Ocak 2024 16:33 (Şikayetten 1 saat sonra)
Zeynep
18 Ocak 2024 02:12

Hala dönüş yapılmadı otomatik cevap yazmakla olmuyor asla tavsiye etmiyorum kanser şüpheniz var ise uzak durun buradan

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Muayene Ve Saygısız Davranışlarla Hayal Kırıklığı

Duygu
16 Mayıs 12:09

Seda
18 Kasım 2024 10:58
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Saygısız Doktor

Rıdvan